579

Onze Trots Limburgs runder goulash

Onze Trots Limburgs runder goulash wordt volgens geheim recept gemaakt door onze vakslager Jac Keulen in het Limburgse Hulsberg. 

579
  • Prijs per kilo11,58

Combineert goed met...

Lassie
Toverrijst
305
Perfekt
Halve perziken op siroop
170
Sperziebonen
199

Productinformatie

Rundergoulash uit Limburg
Onze Trots Limburgs rundergoulash wordt met passie bereid door onze vakslager Jac Keulen in het Limburgse Hulsberg. Het gerecht goulash is naar Limburg gebracht door Hongaarse mijnwerkers, die kwamen werken in de mijnen in Zuid-Limburg. 

Super mals vlees
Rundergoulash is een gerecht van mager, zacht gegaard rundvlees en is zeer geliefd in Limburg. Vakslager Keulen gebruikt uitsluitend verse runderpoulet en laat dat langzaam sudderen tot het vlees super mals is. 

Lekker met rundergoulash
Onze Trots rundergoulash smaakt heerlijk bij rijst of pasta met een stukje perzik. Of lekker Hollands met gekookte aardappelen en boontjes.  

  • Inhoud 0.5 kilogram
  • Land van herkomstNederland

Disclaimer
De ingrediƫnten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.