Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

ca. 290

Onze Trots Limburgse hampunt

Met zorg en aandacht gemaakt door onze vakslager in het Limburgse Hulsberg. Heerlijk voor op de boterham!

ca. 290

Het gewicht is een indicatie, het uiteindelijke gewicht kan iets afwijken. Daarom is de prijs een indicatie.

  • Prijs per kilo28,98
  • Inhoud ca. 100 gram

Combineert goed met...

0
Galia meloen
249
Korengoud
Vloer Berglander heel
225
Jan Linders
Sinaasappel-kiwi sap
199

Productinformatie

Onze Trots Limburgse hampunt traktatie
Onze hampunt wordt op ambachtelijke wijze gepekeld en daarna op traditionele wijze gedroogd in Zuid Limburg en dit alles met gevoel en respect voor vakmanschap. Overtuig u zelf van de heerlijke smaak en het bekoorlijke karakter van Bourgondisch Limburg welke terug te vinden is in dit natuurzuiver streekproduct.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.