1998

Onze Trots Limburgse slagers cervelaat

Met zorg en aandacht gemaakt door onze vakslager in de Limburgse slagerij te Hulsberg. Heerlijk voor op de boterham!

1998
  • Prijs per kilo19,98

Combineert goed met...

Korengoud
Vloer Berglander heel
259
Perfekt
Augurken schijfjes zoetzuur
081
Komkommer
085

Productinformatie

Onze Trots Limburgse slagerscervelaat 
De slagerscervelaat wordt gemaakt van de beste kwaliteit rund- en varkensvlees. Slagerscervelaat is heerlijk op brood, eventueel met een augurk of schijfje komkommer. Of voeg de cervelaat in kleine reepjes toe aan een maaltijdsalade.

  • Inhoud 1 kilogram

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Ingredienten

Ingrediënten: 79% varkensvlees, 12% rundvlees, varkensvet, zout, MELKeiwit, specerijen, suiker, maltodextrine, gist, antioxidant (E301), aroma, starterculture, conserveermiddel (E250), kleurstof (E120), smaakversterker (E621).


Allergenen

  • bevat melk

Voedingswaarde

  • per 100g
  • Energie±1210 kJ
  • Energie±290 kcal
  • Vet±25 g
  • waarvan verzadigd±9.5 g
  • Koolhydraten±1 g
  • waarvan suikers±1 g
  • Eiwitten±16 g
  • Zout±2.4 g

* aanbevolen dagelijkse hoeveelheid


Bewaarinstructies

Voor de echte smaak 10 min. voor consumptie openen. Na opening beperkt houdbaar. Koel bewaren bij maximaal 7ºC Optimale bewaartemperatuur 4ºC


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingLimburgse slagers cervelaat
  • Communicatie-adresPostbus 72, 5854 ZH Nieuw Bergen
  • ContactnaamJan Linders b.v.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.