Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

359

Onze Trots Macaronisalade

359
  • Prijs per kilo7,98
  • Inhoud 450 gram

Combineert goed met...

Korengoud
Stokbrood wit 440 gram
099
0
Ijsbergsla naturel
0.99 089
089
Deze actie is geldig van 21-09-2020 t/m 27-09-2020
Jan Linders
Hamburgers streek 2 o/s
350

Productinformatie

Pastasalade: boordevol lekkers
Onze Trots pastasalades van onze vakslager uit het Limburgse Hoensbroek zijn fris, knapperig, rijk gevuld en vol van smaak. De salades zitten boordevol bourgondische Limburgse achterham of kip.

Ideaal voor bij de BBQ en picknick
De pastasalades zijn ideaal voor bij een makkelijke zomerse maaltijd of de BBQ. Lekkerder vindt u ze nergens!

Disclaimer
De ingrediƫnten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.