Home Onze Trots koffiebonen

Onze Trots koffiebonen

In het jaar 1985 introduceert Jan Linders de eerste eigen koffiesoorten in zijn supermarkt. Dit was destijds een mijlpaal in het assortiment en nu nog steeds hebben we de lekkerste koffie van het zuiden!

Het geheim van Onze Trots koffie
Het grote geheim achter de volle smaak van Onze Trots koffie is de unieke melange. Elke melange is geïnspireerd op het goede leven in het zuiden en zorgvuldig door Jan Linders geselecteerd. In de koffiebranderij in het Limburgse Ittervoort worden de koffiebonen met uiterste precisie langzaam gebrand totdat ze perfect op smaak zijn. Dit noemen we slowroasting. Hierdoor krijgen de koffiebonen hun specifieke smaak en donkerbruine kleur.

Stukje vlaai erbij?
Zin een stukje vlaai bij de koffie? De allerlekkerste Limburgse vlaaien, taarten en kleine gebakjes komen van onze bakker uit het Limburgse Sevenum, elke dag vers gebakken in onze bakkerij. Bestel nu gemakkelijk online. Vandaag voor 10.00 uur besteld morgen al ophalen bij een Jan Linders supermarkt bij jou in de buurt. Dat is het voordeel van het zuiden!

Fairtrade gecertificeerd
Onze Trots koffiebonen zijn Fairtrade gecertificeerd en voor100% afkomstig van Fairtrade boeren. Fairtrade helpt boeren en arbeiders in ontwikkelingslanden een betere plek te verwerven in de handelsketen, zodat ze kunnen leven van hun werk en kunnen investeren in een duurzame toekomst. 

Probeer al onze smaken en ontdek jouw favoriet
Het lekkerste kopje koffie is voor iedereen anders. De zoektocht naar jouw favoriete koffie begint bij het ontdekken van de koffieboon die bij je past.