Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Een vitale regio Onze Trots koffiebonen

Onze Trots koffiebonen

In het jaar 1985 introduceert Jan Linders de eerste koffielijn. Een mijlpaal in het assortiment! Nu, 30 jaar later, introduceren we Onze Trots koffiebonen op smaak gebrand in het Limburgse Ittervoort. 

Huismelange of dark roast
De keuze voor je favoriete koffie begint bij het ontdekken van de koffieboon die bij je past. Een lichtgebrande koffie, zoals Limburgse Liefde, is zoetig en fris van smaak. Dat zorgt voor een milde koffie. Een donkergebrande boon bevat meer krachtige tonen, en is hierdoor beter geschikt voor espresso.

Het geheim van Onze Trots koffiebonen
Het grote geheim achter de volle smaak van Onze Trots koffie is de unieke melange. Bij aankomst in onze branderij in het Limburgse Ittervoort worden de koffiebonen met uiterste precisie en langzaam gebrand totdat ze perfect op smaak zijn. We noemen dat slowroasting. Elke melange is geïnspireerd op het goede leven in het zuiden en zorgvuldig doorJan Linders geselecteerd. 

Stukje vlaai erbij?
Zin een stukje vlaai bij de koffie? De allerlekkerste Limburgse vlaaien en taarten komen van onze bakker uit het Limburgse Sevenum. Al jaren geroemd als beste van Nederland. Je bestelt onze vlaaien gemakkelijk online

Fairtrade gecertificeerd
Onze Trots koffiebonen zijn Fairtrade gecertificeerd en voor100% afkomstig van Fairtrade boeren. Fairtrade helpt boeren en arbeiders in ontwikkelingslanden een betere plek te verwerven in de handelsketen, zodat ze kunnen leven van hun werk en kunnen investeren in een duurzame toekomst. 

Onze koffiebonen
Bekijk de verschillende koffiebonen om de unieke melange achter elk product te ontdekken. 

719
Onze Trots

Koffiebonen trots op de branding

500 gram
719
Onze Trots

Koffiebonen zinderend zuiden

500 gram
719
Onze Trots

Koffiebonen verrukkelijk leven

500 gram
719
Onze Trots

Koffiebonen Limburgse liefde

500 gram