Home Onze Trots speciaalbier

Als beste speciaalbiersupermarkt van Nederland presenteren wij na Onze Trots Blond, Onze Trots Dubbel, Onze Trots Tripel en Onze Trots Quadrupel de vijfde smaak in onze speciaalbierenreeks: Onze Trots White IPA! Gebrouwen door de bierkenners van Jan Linders in de micro-brouwerij van Gulpener. In gelimiteerde oplage van 1800 flessen gebrouwen om het zuiden én het voorjaar te vieren. 

Vekrijgbaar in gelimiteerde oplage!

Onze Trots Quadrupel is rijk aan de beste ingrediënten die Limburg te bieden heeft. Een huwelijk tussen het friskruidige van Belgisch witbier en het hoge hopkarakter van Amerikaanse IPA.

Onze Trots White IPA

Onze Trots White IPA

De speciale blend van sinaasappelschil, koriander, witte salie en citgroengras tilt de smaak van deze Onze Trots White IPA naar een hoger niveau. Een speciaalbier om trots op te zijn!

Fles 75 cl | Alc. 7% | Serveertemp. 6-8 graden

Voorgaande edities

Voorgaande edities

Heb jij alle smaken in onze speciaalbierenreeks geproefd? Onze Trots Blond, Onze Trots Dubbel, Onze Trots Tripel en Onze Trots Quadrupel gingen de Onze Trots White IPA al voor. Net als de voorgaande edities in het zuiden gebrouwen met de beste ingrediënten uit eigen streek. Stuk voor stuk speciaalbieren om trots op te zijn! En wie weet volgen er nog meer...

Ik zweer dat ik...

Onze Trots speciaalbier wordt exclusief gebrouwen om te vieren dat we trots op het zuiden zijn. Daarom rust er een ludiek uitreisverbod op elke fles. Met een knipoog vragen we je een eed af te leggen, waarmee je belooft het bier enkel onder de rivieren te schenken.

Ik zweer dat ik
als echte liefhebber
geniet van deze
met liefde gebrouwen
speciaalbieren.

Ik zweer dat ik
met onze Trots speciaalbier
het zuiden zal vieren.

Ik zweer dat ik
als oprechte zuiderling
dit bier nimmer
zal drinken
boven de rivieren.

Zo waarlijk
helpe mij mijn trots
op het zuiden.

Nog veel meer speciaalbieren...

Wat is jouw favoriet?

Wat is jouw favoriet?

Jan Linders heeft, naast Onze Trots White IPA, nog véél meer speciaalbieren! Kies bijvoorbeeld uit de lekkerste 75 cl speciaalbieren, nu extra voordelig voor maar 3,99 per fles. Welke ga jij proberen?

Alle bieraanbiedingen >>