Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Onze Trots speciaalbier

Als beste speciaalbiersupermarkt van Nederland presenteren wij na Onze Trots Blond en Onze Trots Dubbel nu ook Onze Trots Tripel! Gebrouwen door de bierkenners van Jan Linders in de micro-brouwerij van Gulpener. In gelimiteerde oplage gebrouwen om het zuiden te vieren. Zo lekker en bijzonder, dat we je vragen een eed af te leggen!

Vanaf 30 maart in gelimiteerde oplage verkrijgbaar!

Ook Onze Trots Tripel is rijk aan de beste ingrediënten die Limburg te bieden heeft. Gebrouwen om het zuiden te vieren. De genummerde 75 cl flessen zijn verpakt in een houten kistje met daarop de eed.

Vanaf maandag 30 maart is de eerste batch verkrijgbaar in gelimiteerde oplage, exclusief bij Jan Linders!

Onze Trots Tripel

Onze Trots Tripel

Een klassieke Onze Trots Tripel met een vleugje Oaked. Gemaakt van pilsmout, havermout, havervlokken en toevoeging van korianderzaad. De licht kruidige en tegelijkertijd zoet fruitige smaak is te danken aan trappistengist. Proef de ultieme Tripel van het zuiden!

Ik zweer dat ik...

Onze Trots speciaalbier wordt exclusief gebrouwen om te vieren dat we trots op het zuiden zijn. Daarom rust er een ludiek uitreisverbod op elke fles. Met een knipoog vragen we je een eed af te leggen, waarmee je belooft het bier enkel onder de rivieren te schenken.

Ik zweer dat ik
als echte liefhebber
geniet van deze
met liefde gebrouwen
speciaalbieren.

Ik zweer dat ik
met onze Trots speciaalbier
het zuiden zal vieren.

Ik zweer dat ik
als oprechte zuiderling
dit bier nimmer
zal drinken
boven de rivieren.

Zo waarlijk
helpe mij mijn trots
op het zuiden.

Nog veel meer speciaalbieren...

Wat is jouw favoriet?

Wat is jouw favoriet?

Jan Linders heeft, naast Onze Trots Tripel, nog véél meer speciaalbieren! Kies bijvoorbeeld uit de lekkerste 75 cl speciaalbieren, nu extra voordelig voor maar 3,99 per fles. Welke ga jij proberen?

Alle bieraanbiedingen >>