Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Onze Trots speciaalbier

Als beste speciaalbiersupermarkt van Nederland presenteren wij Onze Trots Blond en Onze Trots Dubbel! Gebrouwen door de bierkenners van Jan Linders in de micro-brouwerij van Gulpener. In gelimiteerde oplage gebrouwen om het zuiden te vieren. Zo lekker en bijzonder, dat we je vragen een eed af te leggen!

Vanaf 25 november in gelimiteerde oplage verkrijgbaar!

Onze Trots Blond en Onze Trots Dubbel zijn rijk aan de beste ingrediënten die Limburg te bieden heeft. Gebrouwen om het zuiden te vieren. De genummerde 75 cl flessen zijn verpakt in een houten kistje met daarop de eed.

Vanaf maandag 25 november is de eerste batch verkrijgbaar in zeer gelimiteerde oplage, exclusief bij Jan Linders!

Onze Trots Blond

Onze Trots Blond

Je proeft tonen van rijp fruit, specerijen en zelfs vers gebakken brood en vanille.

Onze Trots Dubbel

Onze Trots Dubbel

Bevat tonen van Limburgse appelstroop, gedroogd fruit, vanille en zelfs chocolade en toffee.

Ik zweer dat ik...

Onze Trots Blond en Onze Trots Dubbel zijn exclusief gebrouwen om te vieren dat we trots op het zuiden zijn. Daarom rust er een ludiek uitreisverbod op elke fles. Met een knipoog vragen we je een eed af te leggen, waarmee je belooft het bier enkel onder de rivieren te schenken.

Ik zweer dat ik
als echte liefhebber
geniet van deze
met liefde gebrouwen
speciaalbieren.

Ik zweer dat ik
met onze Trots speciaalbier
het zuiden zal vieren.

Ik zweer dat ik
als oprechte zuiderling
dit bier nimmer
zal drinken
boven de rivieren.

Zo waarlijk
helpe mij mijn trots
op het zuiden.

Ontkurken maar!

Ontdek de meest exclusieve speciaalbieren!

Ontdek de meest exclusieve speciaalbieren!

Jan Linders heeft, naast Onze Trots Blond en Onze Trots Dubbel, tijdens de feestdagen nog véél meer speciaalbieren! Kies uit maar liefst 300 speciaalbieren, waarvan er een aantal zelfs exclusief verkrijgbaar zijn bij Jan Linders. Ontkurken maar!

Lees meer >>