Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Onze Trots stamppot

Onze Trots stamppot

Onze Trots stamppotten uit Deurne - Jan Linders

Wat is er nu lekkerder deze koude wintermaanden dan een groot bord dampende stamppot? Met Onze Trots stamppotten zet u in een handomdraai een heerlijke maaltijd op tafel! Lekker met rookworst of zuurvlees.   

(H)eerlijk en puur natuur
De Onze Trots stamppotten van Compagnon Culinair zijn speciaal voor Jan Linders ontwikkeld. Ambachtelijk bereid met alleen de beste verse ingrediënten. (H)eerlijk en puur natuur, zonder onnodige toevoegingen.

Stamppotten uit de streek
Onze Trots boerenkoolstamppot, zuurkoolstamppot en hutspot worden dagelijks vers bereid in het Brabantse Deurne. Bart van Kessel van Compagnon Culinair is een chefkok met ervaring in restaurants op sterrenniveau. Zijn passie voor lekker eten zorgt voor heerlijke stamppotten van hoge kwaliteit.

359
Onze Trots

Boerenkoolstamppot

800 gram
359
Onze Trots

Zuurkoolstamppot

800 gram
359
Onze Trots

Hutspot

800 gram