779

Otrivin Zoutoplossing plus eucalyptus neusspray

779
  • Prijs per 7,79
  • Inhoud 1 stuk
  • Land van herkomstFrankrijk

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Ingredienten

Bevat : zeewater (hypertoon met 2,2% zeezout), etherische olie van Ecalyptus globulus, extract van wilde munt. Geen conserveermiddelen. Geen drijfgas.


Bewaarinstructies

Bewaren tussen 0°C en 25°C.Gebruik het product niet meer na de uiterste houdbaarheidsdatum of 6 maanden na opening. Bewaren in oorspronkelijke verpakking.


Verplichte toevoeging

Opgelet, lees voor gebruik zorgvuldig de gebruiksaanwijzing in de verpakking.Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.


Marketing informatie

Otrivin zoutoplossing Plus Eucalyptus is natuurlijk hypertoon zeewater met etherische olie van eucalyptus en extract van wilde munt. Het verlicht neusverstopping veroorzaakt door verkoudheid of rhinosinusitus in minder dan 3 minuten (in 87% van de onderzochten in een klinische studie). Het heeft een zuiverende werking, maakt de neusholtes vrij en helpt om bacteriën en virussen te verwijderen.www.otrivin.nl


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingOtrivin Plus Eucalyptus 20 ml
  • ContactnaamGlaxo SmithKline Consumer Healthcare

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.