Over Jan Linders

Ik wil graag werken bij Jan Linders. Hoe kan ik solliciteren?

Je vind onze actuele vacatures op de pagina vacatures. Wanneer je op zoek bent naar een bijbaan of stage, dan kun je je het beste melden bij de supermarktmanager in de supermarkt.

Ik heb een vraag over de sponsormogelijkheden van Jan Linders. Waar kan ik terecht?

Onze sponsoring is vormgegeven in het Jan Linders Fonds, waarmee we ruim 60 lokale doelen steunen. Daarnaast bieden wij korting op boodschappen aan clubs en scholen in de regio. Meer informatie vind je op de pagina sponsoring.

Waar vind ik meer informatie over Jan Linders supermarkten?

Jan Linders Supermarkten is een zelfstandige supermarktketen met 62 supermarkten in het zuidoosten van Nederland. Jan Linders Supermarkten heeft ruim 4.000 medewerkers, is regionaal gericht en staat voor zijn klantvriendelijkheid en voordelige producten. Lees verder over Jan Linders supermarkten

Waar kan ik met mijn klacht terecht?

Je kunt jouw klacht altijd melden bij een medewerker in jouw Jan Linders supermarkt. Je kunt ook het contactformulier invullen. Of bel met onze klantenservice: 085 8889526 (op werkdagen tussen 08:30 - 17:00 uur).

Ik wil mijn spreekbeurt of werkstuk over Jan Linders doen. Kunnen jullie me helpen?

Natuurlijk kan dat, leuk dat je ons bedrijf als onderwerp hebt gekozen. Op de pagina over ons vind je meer informatie. Succes!