Over Jan Linders

Ik wil graag werken bij Jan Linders. Hoe kan ik solliciteren?

U vindt onze actuele vacatures op de pagina vacatures. Wanneer u op zoek bent naar een bijbaan of stage, dan kunt u zich het beste melden bij de supermarktmanager in de supermarkt.

Ik heb een vraag over de sponsormogelijkheden van Jan Linders. Waar kan ik terecht?

Onze sponsoring is vormgegeven in het Jan Linders Fonds, waarmee we ruim 60 lokale doelen steunen. Daarnaast bieden wij korting op boodschappen aan clubs en scholen in de regio. Meer informatie vindt u op de pagina sponsoring.

Waar vind ik meer informatie over Jan Linders supermarkten?

Jan Linders is een zelfstandige supermarktketen met 60 supermarkten in het zuidoosten van Nederland. Jan Linders heeft ruim 4.000 medewerkers, is regionaal gericht en staat voor zijn klantvriendelijkheid en voordelige producten. Lees verder over Jan Linders supermarkten

Waar kan ik met mijn klacht terecht?

U kunt uw klacht altijd melden bij een medewerker in uw Jan Linders supermarkt. U kunt ook het contactformulier invullen. Of bel met onze klantenservice: 085 8889526 (op werkdagen tussen 08:30 - 17:00 uur).

Ik wil mijn spreekbeurt of werkstuk over Jan Linders doen. Kunnen jullie me helpen?

Natuurlijk kan dat, leuk dat je ons bedrijf als onderwerp hebt gekozen. Op de pagina over ons vind je meer informatie. Succes!