Over ons

Over ons

Als klein kind trekt Jan Linders samen met zijn vader met paard en wagen door Gennep om melk te venten. In 1963 begint hij de eerste echte supermarkt van de regio in Gennep. Bijna 60 jaar later gaat Jan Linders verder als franchiseondernemer van Albert Heijn en hiermee blijft het familiebedrijf een krachtige speler in het zuiden van Nederland. Het beste van Jan Linders en het lekkere van Albert Heijn in één winkel. We zijn er nog steeds voor onze klanten, medewerkers en partners. Een supermarkt waar je je welkom voelt. Dáár doen we het voor! 

CVC_8619_AlbertHeijn_Customer.jpg

Voordelige boodschappen en de beste acties

Met meer dan 2000 Prijsfavorieten en wekelijks heel veel bonusaanbiedingen doe je ook bij Albert Heijn Jan Linders je dagelijkse boodschappen altijd voordelig. 

Bekijk bonusaanbiedingen

Vertrouwde gezichten

Het vertrouwde team van Jan Linders staat ook bij Albert Heijn Jan Linders gewoon nog steeds voor je klaar. Dezelfde bekende gezichten, maar dan in een nieuw jasje.

Kom werken bij Jan Linders

Wageningen-AH4160-teamfoto.png

De trots van Jan  Linders

De producten waar we het meest trots op zijn vind je natuurlijk ook bij Albert Heijn Jan Linders. Onze Trots vlaaien, vloerbroden, zuurvlees, koude schotel, verse soepen, vleeswaren, houdbare melk en nog veel meer! Ook voor het grootste assortiment speciaalbier kun je nog steeds bij ons terecht!