Home Over ons

Over Jan Linders


Al bijna 60 jaar

Als klein kind trekt Jan Linders samen met zijn vader met paard en wagen door Gennep om melk te venten. In 1963 begint hij de eerste echte supermarkt van de regio in Gennep. Vandaag is Jan Linders een supermarktketen met 63 vestigingen, van Wageningen tot Maastricht. We zijn trots op de ontwikkeling die we tot nu toe hebben doorgemaakt. Maar het belangrijkste zijn alle klanten die elke dag weer voor ons kiezen. Dáár doen we het voor!

Het verhaal van Jan Linders

De beste in álle vers

Alleen het beste vers is goed genoeg. Bij Jan Linders vind je alleen de beste versproducten, zoveel mogelijk uit de streek. Bereid of verbouwd door lokale telers, boeren en leveranciers die we door en door kennen, met oog voor hun product en omgeving. Jan Linders is niet voor niets door het GfK 7 keer verkozen tot Beste Vers Supermarkt van Nederland en al 17 jaar op rij de beste supermarkt in brood.

Ontdek het beste vers

Onze aanbiedingen

Bij Jan Linders vind je iedere week opnieuw weer heel veel voordeel: elke week meer dan 100 acties! Is een actie onverhoopt uitverkocht? Dan krijg je van ons een tegoedbon!

Bekijk alle aanbiedingen

Assortiment vol kwaliteit

Je kunt bij ons terecht voor al je boodschappen. Als beste in alle vers én met het beste brood ben je verzekerd van versproducten van de hoogste kwaliteit. Naast A-merken, hebben wij ook onze eigen merken. Van ons bijzondere Onze Trots assortiment tot ons huismerk g'woon.

Bekijk ons assortiment

Regionaal betrokken

Jan Linders is als familiebedrijf verankerd in de samenleving. Dat ziet u iedere dag terug in uw supermarkt, waar klantvriendelijkheid voorop staat. Ook bieden wij clubs en scholen uit de regio korting op boodschappen. Daarnaast is het Jan Linders Fonds opgericht. Een zelfstandige stichting die meer dan 63 lokale doelen steunt.

Over onze sponsoring

Een vitale regio

We zijn ons steeds meer bewust van de impact die onze voeding heeft op onze gezondheid en op die van onze (leef)wereld. Als supermarkt steunen wij de keuzes die je hierin wilt maken, en pakken we als organisatie daarin onze eigen verantwoordelijkheid. Door ons assortiment te verduurzamen en ons steeds verder te verankeren in onze regio.

Hoe wij dat doen

Beste in brood

Jan Linders is door het GfK al 17 keer uitgeroepen tot de beste supermarkt in brood van heel Nederland! Met name de aspecten deskundigheid van personeel, de kwaliteit en versheid van producten en ruime keuze/assortiment worden extreem goed beoordeeld door onze klanten. We blijven ons continu verbeteren om de kwaliteit van ons verse brood vast te houden.

Ons Korengoud brood

Beste in bier & speciaalbier

Al 10 jaar op rij is Jan Linders door het GfK verkozen tot de beste supermarkt in bier en speciaalbier van Nederland. Je vindt bij ons een groot, bijzonder en gevarieerd assortiment bier en speciaalbieren mét de beste acties. Of je nu op zoek bent naar pils, een Trappist, IPA of Blond bier, de liefhebber vindt altijd iets wat in de smaak valt.

Ontdek het grote assortiment

Service in onze genen

Wij stoppen niet voordat je 100% tevreden bent. Medewerkers die nog echt de tijd voor je nemen, die vindt je bij Jan Linders. Hulp nodig bij zware boodschappen, een vraag over een product, een speciaal verzoek of een bestelling? Wij staan voor je klaar. In onze supermarkt én met onze klantenservice.

Bezoek de klantenservice