Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Over ons

Over Jan Linders


Al meer dan 50 jaar

Als klein kind trekt Jan Linders samen met zijn vader met paard en wagen door Gennep om melk te venten. In 1963 begint hij de eerste echte supermarkt van de regio in Gennep. Vandaag is Jan Linders een supermarktketen met 59 vestigingen, van Arnhem tot Maastricht. We zijn trots op de ontwikkeling die we tot nu toe hebben doorgemaakt. Maar het belangrijkste zijn alle klanten die elke dag weer voor ons kiezen. Dáár doen we het voor!

Het verhaal van Jan Linders

Wéér de beste in álle vers

Bij het jaarlijkse GfK Formule Rapport - Vers 2017 is Jan Linders voor de 7e keer verkozen tot Beste Vers Supermarkt van Nederland. En daar zijn we supertrots op! Onder “vers” wordt verstaan de productgroepen Groente & Fruit, Brood & Banket en Vlees. Jan Linders scoort hoog op de beste kwaliteit, de beste aanbiedingen en ruime keuze. En natuurlijk onze deskundige medewerkers die altijd voor u klaar staan.

Ontdek het beste vers

Onze aanbiedingen

Wij doen ons uiterste best om zo veel mogelijk voordeel voor u te behalen. Het resultaat: elke week meer dan 100 acties! Is een actie toch uitverkocht? Dan krijgt u van ons een tegoedbon!

Naar onze aanbiedingen

Assortiment vol kwaliteit

U kunt bij ons terecht voor al uw boodschappen. Als beste in alle vers én met het beste brood bent u verzekerd van versproducten van de hoogste kwaliteit. Naast A-merken, hebben wij ook onze eigen merken. Van ons bijzondere Onze Trots assortiment tot ons budgetmerk OK€.

Bekijk ons assortiment

Regionaal betrokken

Jan Linders is als familiebedrijf verankerd in de samenleving. Dat ziet u iedere dag terug in uw supermarkt, waar klantvriendelijkheid voorop staat. Ook bieden wij clubs en scholen uit de regio korting op boodschappen. Daarnaast is het Jan Linders Fonds opgericht. Een zelfstandige stichting die meer dan 60 lokale doelen steunt.

Over onze sponsoring

Duurzaamheid van en voor het zuiden

We zijn ons steeds meer bewust van de impact die onze voeding heeft op onze gezondheid en op die van onze (leef)wereld. Als supermarkt steunen wij de keuzes die u hierin wilt maken, en pakken we als organisatie daarin onze eigen verantwoordelijkheid. Door ons assortiment te verduurzamen en ons steeds verder te verankeren in onze regio.

Hoe wij dat doen

Beste in speciaalbier

Jan Linders is wederom verkozen tot beste supermarkt in speciaalbier (GfK, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017). Met meer dan honderd speciaalbieren hebben wij het grootste assortiment van alle Nederlandse supermarkten. De echte liefhebber vindt bij ons de pareltjes onder het speciaalbier, zoals Orval Trappist, Tré Fontane Trappist, St. Bernardus 12, Rochefort 10 en Achelse Kluis Blond.

Ontdek het grote assortiment

Service in onze genen

Wij stoppen niet voordat u 100% tevreden bent. Medewerkers die nog echt de tijd voor u nemen, die vindt u bij Jan Linders. Hulp nodig bij zware boodschappen, een vraag over een product, een speciaal verzoek of een bestelling? Wij staan voor u klaar. In onze supermarkt én met onze klantenservice.

Bezoek de klantenservice