Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Buitengewoon lekker grillen: hamburgers Kalfshamburger met gegrilde groente

Kalfshamburger met gegrilde groente

Ingrediënten
  • 4 Korengoud volgranen bollen
  • 4 theelepels boter
  • 1 grote courgette
  • 1 rode paprika 
  • 1 grote ui
  • 1 teentje knoflook
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 1 theelepel gedroogde tijm
  • 4 kalfshamburgers
  • 4 eetlepels knoflooksaus
  • peper en zout

Werkwijze
Snijd de broodjes open en bestrijk de gesneden kanten dun met de boter. Leg ze onder een hete grill, in een grillpan of koekenpan en rooster ze goudbruin.

Snijd de courgette in lange dunne repen en de paprika in reepjes. Pel de ui en de knoflook, snijd de ui in ringen en hak de knoflook fijn. Meng de olijfolie met de knoflook en gedroogde tijm. Breng op smaak met peper en zout. Verhit de grillpan. Bestrijk de groente met de olijfolie en grill ze aan beide kanten. Bestrooi de hamburgers met peper en zout. Verhit de resterende olijfolie en bak de hamburgers aan beide kanten in ca. 6-8 minuten bruin en gaar.

Leg de broodjes open elk op een bord en verdeel de geroosterde groente over beide helften van het broodje en leg de hamburger erop. Schep er een lepel knoflooksaus op.

Tip
Lekker met geroosterde aardappeltjes in de schil.

Belangrijkste boodschappen voor dit recept

659
Verstegen

Tijm Gevriesdroogd 26 g

30 gram
100
Jan Linders

Knoflooksaus

150 gram
ca. 275

Uien los

1000 gram
0.99 079
079

Paprika rood

1 stuk
Bekijk aanbieding:
Paprika
065

Courgette

1 stuk
049
Korengoud

Volgranenbol

1 stuk