Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Uitgebreid ontbijten Avocado-kip & baconsandwich

Avocado-kip & baconsandwich

Ingrediënten
  • 2 rijpe avocado's 
  • 1 eetlepel magere kwark
  • 1 eetlepel limoensap
  • 12 sneetjes Korengoud vloerbrood
  • 30 gram gemengde slamelange
  • 8 plakjes kipfilet (vleeswaar)
  • 8 repen uitgebakken bacon (vleeswaar)
  • peper en zout


Werkwijze
Schil de avocado, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in stukken. Prak de avocado met een vork en meng de kwark en limoensap erdoor. Breng op maak met peper en zout.

Besmeer de sneetjes brood met de avocado. Verdeel over 4 sneetjes de slamelange en daarop de kipfilet. Leg er een tweede sneetje op en leg hierop de plakken bacon. Dek af met het laatste sneetje, besmeerde kant naar beneden, en druk het stevig aan. Snijd de sandwich diagonaal door en steek er een langere prikker in.

Presentatietip
Snijd de sandwich in 4 gelijke stukken en rijg deze aan een lange prikker voor een leuk effect!

Belangrijkste boodschappen voor dit recept

095
Melkan

Franse kwark mager

500 gram
199
Jan Linders

Bacon

120 gram
4 voor 500
239
Jan Linders

Gebraden kipfilet

120 gram
4 voor 500
209
Korengoud

Vloer Berglander heel

1 stuk
115

Avocado

1 stuk
129

Limes verpakt

3 stuks
115

Rucola melange

75 gram