Home Uitgebreid ontbijten Italiaanse tramezzini met pesto en rosbief

Italiaanse tramezzinni met pesto en rosbief

Ingrediënten
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel (rode wijn) azijn
  • 1,5 eetlepel (pittige) mosterd
  • 1,5 eetlepel vloeibare honing
  • 1 eetlepel groene pesto
  • 2 plakken Pane per Tramezzini
  • 150 gram Onze Trots rosbief
  • 30 gram rucola
  • 1 eetlepel geroosterde pijnboompitten
  • peper en zout

Werkwijze
Klop de olijfolie, azijn, mosterd, honing en pesto tot een egale saus. Rol de plakken tramezzini met een deegroller iets platter, dat rolt straks makkelijker. Leg de plakken tramezzini op een stuk plastic huishoudfolie en bestrijk ze royaal met de pestosaus. Verdeel de rosbief erover, bestrooi met peper en zout en verdeel de rucola en pijnboompitten over de rosbief.

Druk alles goed aan rol nu met behulp van de plastic huishoudfolie de tramezzini strak op. Zorg dat alles goed in de rol blijft zitten door af en toe de vulling terug te duwen. Knoop de tramezzini als een toffee dicht en laat minstens 30 minuten in de koelkast opstijven. Haal de rol uit de folie halen en snijd de rol in plakken.

Presentatietip
Rijg 2 of 3 rolletjes aan een satéprikker en serveer de prikkertjes op een mooie schaal. 

Belangrijkste boodschappen voor dit recept

089
Kuhne

Dijon Mosterd Extra Pittig 185 g

180 mililiter
079
Perfekt

Rode wijnazijn

250 mililiter
379

Pijnboompitten

85 gram
099

Rucola naturel

75 gram
ca. 249
Onze Trots

Rosbief topseal

100 gram
169
Jan Linders

Groene pesto

100 gram
199
Jan Linders

Pane per tramezzini wit

250 gram