Home De lekkerste paasrecepten

De lekkerste paasrecepten met de beste versproducten!

 

Heerlijke varkensfiletrollade

#1 Onze Trots Limburgse varkensrollade; lekker met gekleurde wortel en peterseliekrieltjes

Een perfect gerecht voor tijdens het paasdiner! De gekleurde wortels geven extra kleur en sfeer aan je bord. Daarnaast kunnen de heerlijke asperges natuurlijk niet ontbreken tijdens Pasen.

Naar het recept >> 

 

 

#2 Korengoud vloerbrood; heerlijk knapperig met het perfecte roereiRoerei met vloerbrood

Ons Korengoud vloerbrood wordt op traditionele wijze gebakken in de steenoven van onze bakker in het Limburgse Kerkrade. Knapperig van buiten, luchtig van binnen en ontzettend lekker met roerei. Jouw paasontbijtje staat in een handomdraai op tafel met dit heerlijke recept!

Naar het recept >>

 

 

Heerlijke beenham

#3 Beenham uit eigen streek; Onze Trots op een broodje

De beenham is natuurlijk onmisbaar tijdens Pasen. Zeker wanneer we het hebben over onze gegaarde beenham: met liefde en passie bereid, heerlijk mals en afkomstig van onze vakslager uit Maasbracht. Zet je gasten deze classic voor op een knapperig broodje met honing-mosterdressing.

Naar het recept >>

TIP: bestel deze Paasfavoriet online!

 

#4 Witlof: vers van het land, zo in de soepWitlofsoep

De lekkerste witlof uit de streek geteeld door o.a. Ed Stemkes uit Kessel. Maak er een heerlijke verse soep van en verras uw familie met dit speciale voorgerecht. Kleine snippers ham erbij en het wordt een gegarandeerd succes.

Naar het recept >> 

 


 

Zalmzijde

#5 Gerookte zalmzijde met spinaziesalade en gepocheerd ei

Als je tijdens het paasdiner een echt lenterecept wilt serveren, zit je met onze gerookte zalm helemaal goed. Heerlijk in combinatie met spinazie en een gepocheerd ei.
Lees hoe je deze zalmzijde maakt en kom erachter dat pocheren een eitje is ;)

Naar het recept >>

 

 

#6 Limousin bief; heerlijk mals door ruimte en rustLimousin bief

Als ’t met Pasen al een beetje lekker weer is, moet u voor dit hoofdgerecht even de BBQ tevoorschijn halen. Limousin rundvlees verdient immers de beste bereiding! De combinatie van het runderras, de ruimte en de rust maakt het rundvlees van Jan Linders heerlijk mals. Wrijf uw biefstuk in met kruiden, snijd de groente en grillen maar. Gewoon in de pan kan natuurlijk ook ;)

Naar het recept >> 

 

 

Kleurrijke groentetaart#7 Pasen wordt een feestje: gekleurde groentetaart van wortel en courgette!

Pasen vraagt om kleur op tafel! Maak dit feestelijke groentetaartje en geniet van deze hartige verwennerij. Wil je weten wat er naast gekleurde wortelen nog meer in ’t taartje
hoort? Bekijk dan snel het complete recept!

Naar het recept >>

 

 

#8 Appeltaartmousse; met alle liefde gemaakt in SevenumAppeltaartmousse

Oma’s appeltaartmousse wordt ambachtelijk gemaakt op de Sevenumse boerderij, waar ze precies weten wat een lekker toetje is. Eindig het paasdiner met dit luxe dessert. Hoe oma dit doet? Ze leert het je graag!

Naar het recept >>