Home Een soep vol vers

Een soep vol vers

Soep

Een stevige soep vol verse ingrediĆ«nten uit eigen streek kan altijd. Zoals deze romige preisoep met prei uit het Limburgse Kronenberg. Lekker met wat stokbrood en gezouten boter of rundvleesspread op roggebrood .

Soep met vlees
De beste soep trek je met soepvlees van Limousin runderen die gehouden worden in de natuurgebieden van Limburg en Brabant. De runderen hebben alle rust en ruimte, zodat we het beste stukje mals rundvlees kunnen garanderen. Ons Limousin rundvlees draagt het Beter Leven Keurmerk (1-ster). 

Streekrecept soep

Romige preisoep
Rundvlees   

   

Ons lekkere paasassortiment

3.95 296
ca. 296
Jan Linders

Runder bouillonvlees

350 gram
099
Korengoud

Stokbrood wit 440 gram

1 stuk
099
Korengoud

Tarwestokbrood 440 gram

1 stuk