Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

139

Paksoi

Van o.a. onze teler Fossa Eugenia uit het Limburgse Maasbree.

139
  • Prijs per 1,39
  • Inhoud 1 stuk
  • Land van herkomstNederland

Combineert goed met...

Go-Tan
Egg noodles
133
0
Peulen verpakt
256
Kikkoman
Sojasaus
265

Productinformatie

Paksoi; een Oosterse groente
Paksoi is een van de meest gegeten groente in de Oosterse keuken. De groente komt oorspronkelijk ook uit Azië. De paksoi in onze supermarkten halen we van iets dichterbij, namelijk van o.a. teler Fosse Eugenia uit het Limburgse Maasbree!

Paksoi bereiden
Paksoi heeft niet te typische koolsmaak die andere koolgroente wel hebben. De groente is wel wat pittiger dan de meeste koolgroente. Let bij het kopen er op dat de bladeren frisgroen zijn en de paksoi stevig aanvoelt. 

Was de paksoi goed. Snijd het onderste harde stukje van de stelen af en snijd de groente in repen. Paksoi kunt u roerbakken, maar ook koken of stomen. Kijk voor lekkere recepten in onze receptenzoeker.


ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Nederland


Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.