199

Paksoi

Van o.a. onze teler Fossa Eugenia uit het Limburgse Maasbree.

199
Prijs per 1,99
Inhoud 1 stuk
Land van herkomst Nederland

Combineert goed met

Go-Tan
Egg noodles
129
0
Peulen verpakt
249
Kikkoman
Sojasaus 150 ml
249

Productinformatie

Paksoi; een Oosterse groente
Paksoi is een van de meest gegeten groente in de Oosterse keuken. De groente komt oorspronkelijk ook uit Azië. De paksoi in onze supermarkten halen we van iets dichterbij, namelijk van o.a. teler Fosse Eugenia uit het Limburgse Maasbree!

Paksoi bereiden
Paksoi heeft niet te typische koolsmaak die andere koolgroente wel hebben. De groente is wel wat pittiger dan de meeste koolgroente. Let bij het kopen er op dat de bladeren frisgroen zijn en de paksoi stevig aanvoelt. 

Was de paksoi goed. Snijd het onderste harde stukje van de stelen af en snijd de groente in repen. Paksoi kunt u roerbakken, maar ook koken of stomen. Kijk voor lekkere recepten in onze receptenzoeker.
Land van oorsprong

Nederland


Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.