Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

1619

Palm Amber 24 x 25cl

Palm is het vlotdrinkend amberbier van hoge gisting met een verstandig alcoholgehalte. Het specifieke Palm-mout bepaalt zijn honingachtige malsheid, de Lees meer...

1619
  • Prijs per liter2,70
  • Inhoud 600 centiliter
  • Statiegeld3,90

Productinformatie

[nl]

Vlot drinkend amberkleurig bier van hoge gisting kenmerkt zich door lichte karamelsmaken met een honingachtige malsheid.

Kleur Amber
Smaak Rijk, pittig
Serveertemperatuur 4-8 graden
Alcohol 5,4%
Brouwerij Palm (Steenhuffel, B)
Soort Amber


[/nl]

Palm is het vlotdrinkend amberbier van hoge gisting met een verstandig alcoholgehalte. Het specifieke Palm-mout bepaalt zijn honingachtige malsheid, de eigen Palm-gisten zijn fruitige aroma en de aromahop uit Kent de fijne hoptoets.

Disclaimer
De ingrediƫnten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.