Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

5 voor 2500
960

Pampers New baby newborn mt1

Pampers Premium Protection is de 1ste keuze van de kraamafdelingen* *Op basis van de verdeling van Pampers Premium Protection luiers maat 1 & 2 in Nederlandse Lees meer...
960
  • Inhoud 44 stuks
Deze actie is geldig van 09-12-2019 t/m 15-12-2019

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Duitsland


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingPAMPERS NEW BABY LUIERS VALUE PACK NEWBORN S1 44 Stuks

Pampers Premium Protection is de 1ste keuze van de kraamafdelingen* *Op basis van de verdeling van Pampers Premium Protection luiers maat 1 & 2 in Nederlandse kraamafdelingen jan-dec 2017. Omdat ze zijdezacht zijn, zitten ze zo comfortabel dat je baby ze nauwelijks zal voelen. Onze 3 absorberende banen helpen vocht gelijkmatig te verdelen voor onze beste droogheid. De absorberende toplaag leidt vocht en zachte ontlasting weg van je baby's gevoelige huid. De urine-indicator laat je weten wanneer je baby verschoond moet worden. En onze navelvriendelijke vorm beschermt de baby’s delicate navel, zodat die zich comfortabel voelt (beschikbaar in maten 0, 1, 2).

Nu in de aanbieding

Pampers baby-dry pants of premium protection luiers

alle varianten
pak 16-44 stuks
48.00 / 48.50
5 voor 2500
25 00

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.