Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

5 voor 2500
970

Pampers Permium protection pants maat 5

Geen gedoe meer wanneer je je baby zijn luier verschoont dankzij Pampers Premium Protection Pants luierbroekjes. De broekjes hebben een zachte rekbare Lees meer...
970
  • Inhoud 17 stuks
Deze actie is geldig van 09-12-2019 t/m 15-12-2019

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Polen


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingPampers PREMIUM PROTECTION NAPPY CARRYPACK Size 5 17CT

Geen gedoe meer wanneer je je baby zijn luier verschoont dankzij Pampers Premium Protection Pants luierbroekjes. De broekjes hebben een zachte rekbare tailleband en je trekt ze makkelijk in één beweging aan, zelfs wanneer je baby probeert weg te komen. Ze zijn gemaakt van vederzachte materialen, wat ze onze zachtst aanvoelende luierbroekjes maakt voor je baby's huidje. Bovendien houden ze je baby tot 12 uur lang droog. Zo kan je kleintje rustig en ongestoord verder spelen.

Nu in de aanbieding

Pampers baby-dry pants of premium protection luiers

alle varianten
pak 16-44 stuks
48.00 / 48.50
5 voor 2500
25 00

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.