Home pannenkoek

De lekkerste pannenkoeken...

...bak je samen met Jan Linders! De pannenkoek lijkt typisch Nederlands, maar schijn bedriegt. Over de hele wereld eet men pannenkoeken, zij het net wat anders. Maar de lekkerste maak je natuurlijk zelf!

Pannenkoeken bakken
Heb jij de kunst van een pannenkoek in de lucht gooien en weer vangen al onder knie? Goed zeg! De truc is om de pannenkoek aan de onderkant goed gaar te hebben. Belanden jouw pannenkoeken op de grond als je dit probeert? Schuif dan de pannenkoek op een grote deksel en flip 'm zo om. 

Pannenkoeken met een twist
Klaar met de standaard pannenkoek met poedersuiker of stroop? Probeer dan een van deze verrassende recepten: pannenkoeken met een twist! Of check een van onze andere recepten.

Alles voor de pannenkoek

089
Van Gilse

Schenkstroop origineel

500 gram
119
Van Gilse

Schenkstroop karamel

500 gram
076
Van Gilse

Poedersuiker

250 gram
123
Frutesse

Stroop Appel Kaneel 330 g

330 gram
115
Frutesse

Stroop Maestrichter 450 g

450 gram
079
Perfekt

Pannenkoekmix meergranen

400 gram
059
Perfekt

Pannenkoekmix naturel

400 gram
099
Perfekt

Mix voor eierpannenkoeken

400 gram
139
Perfekt

Sultana rozijnen

375 gram
107
Perfekt

Kersen zonder pit

370 mililiter
ca. 286
Onze Trots

Ambachtelijke ontbijtspek

125 gram
ca. 299
Onze Trots

Jong belegen plakken

234.4 gram
ca. 297
Onze Trots

Jong plakken

234.7 gram
109
Jan Linders

Halfvolle melk

1000 mililiter
125
Jan Linders

Volle melk

1000 mililiter
ca. 239

Jonagold los

1000 gram