Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

1.59 139
139

Paprika mix

Paprika is enorm veelzijdig: u kunt het roerbakken, wokken, grillen, in salade of saus verwerken, BBQ’en, op de pizza leggen, in hartige taart verwerken of rauw eten uit het vuistje.

1.59 139
139
  • Prijs per 1,39
  • Inhoud 1 stuk
  • Land van herkomstSpanje
Deze actie is geldig van 23-11-2020 t/m 29-11-2020

Combineert goed met...

Koopmans
Bladerdeeg 10 stuks
089
0
Rozemarijn
115
Jan Linders
Feta
206

Productinformatie

Paprika's: gewoon?
Is een paprika gewoon een paprika? Daar denken onze telers heel anders over! Voor onze telers zijn paprika's namelijk een avontuur. Een groot avontuur voor smaak en kleur, voor een goede 'look & feel' en een lekkere, stevige bite. Paprika's zijn daarnaast rjk aan vitamine C, een natuurlijke antioxidant die goed is voor de weerstand.

Paprika's uit Limburg
Onze paprika's zijn onder andere afkomstig van Kwekerij Litjens uit het Limburgse Meterik. Marc en Nicole van Kwekerij Litjens teler en verpakken jaarrond groene, rode en gele paprik's. Dit doen ze maximaal biologisch, met veel zorg en passie. En dat proeft u!

Paprika bewaren
Bewaar paprika's op een koele plaats. Zo behouden ze hun kleur en blijven ze vol van smaak.


ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Nederland


Nu in de aanbieding

Paprika mix of pastinaken

schaal of zak 3 stuks
1.59 / 1.69
139
1 39

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.