109

Paprika rood

Paprika is enorm veelzijdig: u kunt het roerbakken, wokken, grillen, in salade of saus verwerken, op de pizza leggen, in hartige taart verwerken of rauw eten uit het vuistje.

109
  • Prijs per 1,09

Combineert goed met...

Jan Linders
Rundergehakt
643
Bonduelle
Tuinerwtjes extra fijn
199
g'woon
Basmatirijst
235

Productinformatie

Paprika's: gewoon?
Is een paprika gewoon een paprika? Daar denken onze telers heel anders over! Voor onze telers zijn paprika's namelijk een avontuur. Een groot avontuur voor smaak en kleur, voor een goede 'look & feel' en een lekkere, stevige bite. Paprika's zijn daarnaast rjk aan vitamine C, een natuurlijke antioxidant die goed is voor de weerstand.

Paprika's uit Limburg
Onze paprika's zijn onder andere afkomstig van Kwekerij Litjens uit het Limburgse Meterik. Marc en Nicole van Kwekerij Litjens teler en verpakken jaarrond groene, rode en gele paprik's. Dit doen ze maximaal biologisch, met veel zorg en passie. En dat proeft u!

Paprika bewaren
Bewaar paprika's op een koele plaats. Zo behouden ze hun kleur en blijven ze vol van smaak.


  • Inhoud 1 stuk
  • Land van herkomstSpanje

ingrediƫnten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Spanje


Disclaimer
De ingrediƫnten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.