Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Pasen 2018

Op z'n paasbest met Jan Linders

Optimaal genieten met Pasen, daar zorgen wij voor! Met de lekkerste recepten, het online bestellen van onze paasfavorieten, de beste aanbiedingen en nog veel meer!

PaasreceptenDe lekkerste paasrecepten

Pasen is niet op z'n paasbest met de lekkerste paasrecepten. Jan Linders heeft daarom de lekkerste recepten voor jou geselecteerd! Van een heerlijke soep tot biefstuk en alle tips over het perfecte roerei. 

Bestel jouw paasfavorieten onlineToverland winactie

Op onze website vindt u een aantal exclusieve paasfavorieten, zoals een gegrilde beehnam of een BBQ-schotel. Trakteer je gasten op een absolute feestervaring. Onze paasfavorieten zijn t/m dinsdag 27 maart online te bestellen via janlinders.nl/bestellen.


 

 

 

PaasreceptenWIN een van de drie fotoshoots!

Deel jouw paasbeste foto voor maandag 2 april 2018 met ons op Facebook of Instagram met de #opmijnpaasbest en maak kans op een van de drie fotoshoots! TIP: gebruik onze paasbeste knutselplaat welke is op te halen in onze supermarkten. Kleur, knip en knutsel voor een extra gezellig paasfeest!

 

Dankzij jou tijdelijk in ons assortiment: de aspergevlaai!Toverland winactie

Met trots presenteren wij de door onze klanten gekozen aspergevlaai! Vanaf maandag 19 maart 2018 is deze geliefde vlaai verkrijgbaar in onze supermarkten. Let op: op=op. TIP: heerlijk voor tijdens de paasbrunch!

Meer informatie >>