Home Pasen

Pasen is het lekkerst in het zuiden!

Leo Linders, algemeen directeurBeleef Pasen in het zuiden. Onze verskenners hebben speciaal voor u een selectie gemaakt van de beste producten, veelal uit onze eigen streek. Zo garandeert Jan Linders versheid zoals u dat van de beste supermarkt in alle vers mag verwachten.

Recepten met de smaak van het zuiden
Proef de smaak van het zuiden in ons brood, vlees, gebak, fruit en onze groente. Op deze pagina vindt u heerlijke recepten met onze streekproducten. Klik op een gang of eetmoment en laat u inspireren. Dan wordt ook uw Pasen gegarandeerd de lekkerste van het zuiden! 


Uitgebreid ontbijten

Met de smaak van het zuiden uitgebreid ontbijten. Heerlijk knapperig vloerbrood belegd met frisse avocadospread. Of kies zoete breadpudding van appel en echt Limburgs suikerbrood.

Bekijk de producten en recepten

Verse smoothies

Smoothies zijn lekker en gezond, want ze zitten vol met de beste groente en fruit uit onze streek. Mix de lekkerste smoothies met onze recepten. Zoals de streeksmoothie met appel, munt en komkommer.

Bekijk de producten en recepten

Koffiemomentje uit eigen streek

Een speciaal koffiemomentje met koffiebonen gebrand in het Limburgse Ittervoort. Zo maakt u een heerlijk glaasje zelfgemaakte tiramisu met koffiechoc van bonen uit onze streek. Dat is pas genieten!

Bekijk de producten en recepten

Een soep vol vers

Een stevige soep als romige preisoep met rundvleesspread op roggebrood kan altijd. Lekker met prei uit het Limburgse Kronenberg, en rundvlees van Limousin runderen uit Limburg en Brabant.

Bekijk de producten en recepten

Pizza, Pasta, Pasen!

Maak eens pasta of pizza deze Pasen. Gevuld met producten uit eigen streek. Heerlijke kaasravioli met spinazie, ei en paddenstoelenmix uit het Brabantse Heeswijk. Of pittige pizza met garnaal, ham en ei.

Bekijk de producten en recepten

Streekgroente met vlees van de grill

Barbecueën met Pasen? Natuurlijk! Grill de malste biefstukken, maïskolven en aardappelen op de BBQ. Echt uitpakken doe je met een hele kip met geroosterde groente van de BBQ.

Bekijk de producten en recepten

Buitengewoon lekker grillen: hamburgers

Voor ieder wat wils met onze verse hamburgerrecepten. Kiest u voor klassiek, de ultieme streekburger of eentje met gegrilde groente en frisse knoflooksaus als verrassende twist?

Bekijk de producten en recepten

Op prachtige paasdagen

Proost met de voordeligste voorjaarswijnen en lekkerste Lentebokbieren. Maak de borrel compleet met stokbrood, toastjes, salades en luxe nootjes. Of Kies & Mix heerlijke tapas en buitenlandse kaasjes.

Bekijk de producten