Home Pastaschotel met kruimgehakt en Italiaanse groenten

Pasta schotel met kruimgehakt en Italiaanse groenten

Pastaschotel met kruimgehakt en Italiaanse groenten

Een van de bekendste en populairste najaarsgerechten is toch wel ‘Knien in ’t zoer’. Bereid deze overheerlijke delicatesse zelf en verras familie en vrienden met de ongeëvenaarde smaak van Konijn op Limburgse wijze.

 Dit heb je nodig:

 Ingrediënten

  • 175 gram Vivera Kruimgehakt
  • 350 gram pasta penne
  • 1 zakje Italiaanse groenten (400gram)
  • 2 - 3 volle eetlepels pesto
  • 100 gram Parmezaanse kaas (geraspt)
  • 2 eetlepels peterselie (gehakt)
  • olie
  • zout en peper

 Kookgerei

  • braadpan
  • grote kom
  • huishoudfolie
  • keukenpapier
  • garde
  • vergiet

 Zo maak je het:

 1. Kook de pasta en laat deze uitlekken op een zeef.

2. Bak het Kruimgehakt en Italiaanse groenten in een laagje olie.

3. Meng vervolgens de warmte pasta, pesto en peterselie erdoor.

4. Breng het gerecht verder op smaak met peper en desgewenst iets zout.

5. Serveer het op borden en bestrooi het met Parmezaanse kaas.