699

Pedigree Dentastix triple action mini

4 van de 5 honden ouder dan 3 jaar hebben tandvleesproblemen. Deze worden veroorzaakt door tandsteen en tandplak. Dagelijkse mondverzorging kan de vorming Lees meer...
699
  • Prijs per kilo15,89
  • Inhoud 0.44 kilogram
  • Land van herkomstVerenigd Koninkrijk

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Verenigd Koninkrijk


Verpakkingskenmerken

  • Kenmerk
  • MilieuGREEN_DOT

Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingPEDIGREE DENTASTIX

4 van de 5 honden ouder dan 3 jaar hebben tandvleesproblemen. Deze worden veroorzaakt door tandsteen en tandplak. Dagelijkse mondverzorging kan de vorming van tandsteen en tandplak verminderen. PEDIGREE® Dentastix® heeft een unieke X-vorm. Het is klinisch bewezen dat bij dagelijks gebruik de speciale textuur en de actieve ingrediënten (die doorwerken als de stick op is) de vorming van tandsteen tot 80% kan verminderen. PEDIGREE® Dentastix® heeft bovendien een laag vetgehalte en bevat geen toegevoegde suikers. Iedere verpakking bevat de twee heerlijke smaakvariaties kip en rund. Dus help het gebit en tandvlees van uw hond gezond te houden en geef hem dagelijks PEDIGREE® Dentastix®. PEDIGREE® Dentastix® is speciaal ontworpen zodat uw hond lang genoeg kauwt voor een doeltreffende werking. De licht schurende textuur in combinatie met de actieve ingrediënten, worden door het speeksel van uw hond geactiveerd. Dit kan de vorming van tandplak en tandsteen verminderen. Naast de voordelen voor het gebit van uw hond heeft Pedigree DentaStix de volgende pluspunten: ✓ Laag in vet ✓ Geen toegevoegde suikers ✓ 51 kcal per Stick* ✓ Zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen *Gemiddeld Heeft uw hond zijn Dentastix® al gehad vandaag?

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.