719

Pedigree Vital protection junior met kip en rijst

OPTIMALE GROEI In het eerste jaar van hun leven, verdienen honden speciale voeding om verzekerd te zijn van een optimale ontwikkeling. PEDIGREE® Junior Lees meer...
719
  • Prijs per kilo2,40
  • Inhoud 3 kilogram

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Duitsland


Verpakkingskenmerken

  • Kenmerk
  • MilieuGREEN_DOT

Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingPEDIGREE Vital Protection

OPTIMALE GROEI In het eerste jaar van hun leven, verdienen honden speciale voeding om verzekerd te zijn van een optimale ontwikkeling. PEDIGREE® Junior biedt complete en gebalanceerde voeding die puppy's gezond en sterk laten opgroeien. VERTEERBAARHEID Iedere pup verdient een gezonde maag. Ons product bevat goed verteerbare kip en rijst, die gemakkelijk geabsorbeerd worden door het zich ontwikkelende spijsverteringsstelsel van je puppy. GEBITSVERZORGING Iedere pup verdient een gezond gebit. Daarom bevatten onze producten een goede balans van calcium en fosfor, om een gezonde ontwikkeling van het gebit te ondersteunen. Het formaat van de brokken is afgestemd op de kaak van de puppy. HUID & VACHT Iedere pup verdient het om er goed uit te zien en zich goed te voelen. Onze recepten zijn speciaal samengesteld met zink en zonnebloemolie, een natuurlijke bron van omega 6-vetzuren om de huid en vacht van je puppy te helpen voeden. AFWEERSYSTEEM Iedere pup verdient een sterk afweersysteem. Puppies willen de wereld ontdekken. U hoeft zich geen zorgen te maken over de voeding. Onze producten bevatten vitamine E, bekend om zijn antioxidatieve eigenschappen, en mineralen die belangrijk zijn om een sterk afweersysteem te helpen ondersteunen.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.