429

Perfect Fit Active

Active 1+ Vitaliteit en beweeglijkheid Volledige en evenwichtige voeding om de vitaliteit van uw kat te ondersteunen, met extra vitaminen B & ijzer voor het Lees meer...
429
  • Prijs per kilo5,72
  • Inhoud 750 gram

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Duitsland


Verpakkingskenmerken

  • Kenmerk
  • MilieuGREEN_DOT

Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingPERFECT FIT Active 1+ Rijk aan rund

Active 1+ Vitaliteit en beweeglijkheid Volledige en evenwichtige voeding om de vitaliteit van uw kat te ondersteunen, met extra vitaminen B & ijzer voor het behoud van de beweeglijkheid van uw kat. Sterk en helder gezichtsvermogen Bevat vitamine A en taurine die bijdragen aan een sterk gezichtsvermogen. Sterke spieren Het hoge gehalte geselecteerde proteïnen draagt bij aan de ontwikkeling van sterke spieren. Total 5 Sterk natuurlijk afweersysteem Met verhoogd gehalte taurine en vitamine E, aangevuld met vitamine C en antioxidanten die bijdragen aan een sterk natuurlijk afweersysteem. Ondersteunt de gezondheid van de urinewegen Gebalanceerde mineralengehaltes ondersteunen de gezondheid van de urinewegen van uw kat. Bevordert een gezonde spijsvertering Bereid met hoogwaardige proteïnen & rijst die makkelijk verteerbaar zijn voor uw kat. Optimale gewichtsbeheersing en lichaamsconditie De combinatie van L-carnitine, een hoog proteïnegehalte en ideale energievoorziening bevordert een optimale gewichtsbeheersing en conditie van het lichaam. Gezonde huid & vacht Bevat zonnebloemolie, een natuurlijke bron van omega-6-vetzuren, biotine en zink die bijdragen aan een gezonde huid en vacht.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.