489

Perfect Fit Junior <1 kip

Volledig dierenvoeder voor een gezond leven. Junior<1 Gezonde groei Rijk aan hoogwaardige proteïnen die bijdragen aan een gezondere groei van je Lees meer...
489
  • Prijs per kilo6,52
  • Inhoud 0.75 kilogram

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Duitsland


Verpakkingskenmerken

  • Kenmerk
  • MilieuGREEN_DOT

Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingPERFECT FIT Junior Rijk aan kip

Volledig dierenvoeder voor een gezond leven. Junior<1 Gezonde groei Rijk aan hoogwaardige proteïnen die bijdragen aan een gezondere groei van je kitten. Gezonde botontwikkeling Evenwichtig niveau van calcium & fosfor voor een sterke botontwikkeling. Ontwikkelt het gezichtsvermogen en de hersenen Ondersteunt de ontwikkeling van het gezichtsvermogen en de hersenen dankzij DHA uit de natuurlijke bronnen, die van nature ook in de moedermelk voorkomt. Total 5 Sterk natuurlijk afweersysteem Met toegevoegde taurine en vitamine E, aangevuld met vitamine C en antioxidanten die bijdragen aan een sterk natuurlijk afweersysteem. Gezonde urinewegen Gebalanceerde mineralengehaltes helpen de urinewegen van uw kat gezond te houden. Gezonde verteerbaarheid Bereid met hoogwaardige proteïnen & rijst de makkelijk verteerbaar zijn voor je kat. Optimale gewichtsbeheersing en Lichaamsconditie De combinatie van L-carnitine, een hoog proteïnegehalte en ideale energievoorziening bevordert een optimale gewichtsbeheersing en conditie van het lichaam. Gezonde huid & vacht Bevat biotine, zink & zonnebloemolie, een natuurlijke bron van omega-6-vetzuren, die bijdragen aan een gezonde huid en vacht.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.