Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

589

Perfect Fit Mini senior kip (hond)

PERFECT FIT™ is hoogwaardige voeding die is ontwikkeld samen met vooraanstaande dierenartsen en voedingsdeskundigen om de jeugdigheid van uw hond te Lees meer...
589
  • Prijs per kilo4,21
  • Inhoud 1400 gram

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Duitsland


Verpakkingskenmerken

  • Kenmerk
  • MilieuGREEN_DOT

Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingPERFECT FIT senior
  • Communicatie-adresPostbus 81, 5460 AB Veghel
  • ContactnaamMars Nederland B.V.

Contact-informatie

  • Telefoon0800 - 7334473 (GRATIS)
  • WebsiteWWW.PERFECT-FIT.NL

PERFECT FIT™ is hoogwaardige voeding die is ontwikkeld samen met vooraanstaande dierenartsen en voedingsdeskundigen om de jeugdigheid van uw hond te voeden, een leven lang. De 'Total 5' formule pakt de 5 meest voorkomende gezondheidsbehoeften voor alle honden aan, ongeacht leeftijd of levensstijl. Draagt bij aan een sterk hart Bereid met taurine en vitamine E ter ondersteuning van een gezond hart. Ondersteunt gezonde gewrichten voor optimale mobiliteit Bereid met glucosamine dat bijdraagt aan gezonde gewrichten voor een goede mobiliteit. Aangepaste grootte van de brokjes Kleinere brokjes die speciaal afgestemd zijn op het gebit van kleine honden. Total 5™ Sterk natuurlijk afweersysteem Met verhoogd gehalte vitamine E, magnesium en zink die bijdragen aan een sterk natuurlijk afweersysteem. Ondersteunt een goede gezondheid van het gebit Bevat een actief ingrediënt waarvan bewezen is dat het de vorming van tandsteen vermindert en dat bijdraagt aan schone tanden en gezond tandvlees. Bevordert een gezonde spijsvertering Bereid met hoogwaardige proteïnen en prebiotica die helpen om een gezonde darmflora en een gezonde spijsvertering te stimuleren. Optimale gewichtsbeheersing en lichaamsconditie Onze recepten zijn geformuleerd om uw hond alle voedingsstoffen en energie te geven die hij nodig heeft en die bijdragen aan een optimale gewichtsbeheersing en goede lichaamsconditie. Gezonde huid & vacht Onze recepten bevatten zink & zonnebloemolie, een natuurlijke bron van omega-6-vetzuren, die bijdragen aan een gezonde huid en vacht van uw hond.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.