429

Perfect Fit Senior

Senior 7+ Draagt bij aan een sterk hart Aangevuld met taurine, een essentiële voedingsstof voor katten, dat helpt bij het behoud van een sterk en gezond Lees meer...
429
  • Prijs per kilo5,72
  • Inhoud 750 gram

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Duitsland


Verpakkingskenmerken

  • Kenmerk
  • MilieuGREEN_DOT

Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingPERFECT FIT Senior 7+ Rijk aan kip

Senior 7+ Draagt bij aan een sterk hart Aangevuld met taurine, een essentiële voedingsstof voor katten, dat helpt bij het behoud van een sterk en gezond hart. Stimuleert gezonde celfunctie Verrijkt met antioxidanten die helpen beschermen tegen schade aan de cellen door vrije radicalen. Ondersteunt de mobiliteit Bevat natuurlijke bronnen van glucosamine en omega-3 vetzuren die helpen bij het behoud van gezonde gewrichten en daarmee bijdragen aan een goede mobiliteit. Total 5 Sterk natuurlijk afweersysteem Met verhoogd gehalte taurine en vitamine E, aangevuld met vitamine C en antioxidanten die bijdragen aan een sterk natuurlijk afweersysteem. Ondersteunt de gezondheid van de urinewegen Gebalanceerde mineralengehaltes ondersteunen de gezondheid van de urinewegen van uw kat. Bevordert een gezonde spijsvertering Bereid met hoogwaardige proteïnen & rijst die makkelijk verteerbaar zijn voor uw kat. Optimale gewichtsbeheersing en lichaamsconditie De combinatie van L-carnitine, een hoog proteïnegehalte en ideale energievoorziening bevordert een optimale gewichtsbeheersing en conditie van het lichaam. Gezonde huid & vacht Bevat zonnebloemolie, een natuurlijke bron van omega-6-vetzuren, biotine en zink die bijdragen aan een gezonde huid en vacht.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.