Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

429

Perfect Fit Sensitive

Sensitive 1+ Zonder tarwe & zonder soja Bereid zonder tarwe en soja, welke bekend staan als veel voorkomende oorzaken voor het verstoren van de Lees meer...
429
  • Prijs per kilo5,72
  • Inhoud 750 gram

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Duitsland


Verpakkingskenmerken

  • Kenmerk
  • MilieuGREEN_DOT

Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingPERFECT FIT Sensitive 1+ Rijk aan kalkoen

Sensitive 1+ Zonder tarwe & zonder soja Bereid zonder tarwe en soja, welke bekend staan als veel voorkomende oorzaken voor het verstoren van de spijsvertering van gevoelige katten. Smakelijk recept Speciaal voedingswaardenprofiel*, met een hoog gehalte aan proteïnen en minder koolhydraten, dat uw kat van nature ook zou kiezen. *WALTHAM™ RESEARCH Bevordert de spijsvertering Met toegevoegde prebiotica die helpen om een gezonde darmflora te stimuleren. Total 5 Sterk natuurlijk afweersysteem Met verhoogd gehalte taurine en vitamine E, aangevuld met vitamine C en antioxidanten die bijdragen aan een sterk natuurlijk afweersysteem. Ondersteunt de gezondheid van de urinewegen Gebalanceerde mineralengehaltes ondersteunen de gezondheid van de urinewegen van uw kat. Bevordert een gezonde spijsvertering Bereid met hoogwaardige proteïnen & rijst die makkelijk verteerbaar zijn voor uw kat. Optimale gewichtsbeheersing en lichaamsconditie De combinatie van L-carnitine, een hoog proteïnegehalte en ideale energievoorziening bevordert een optimale gewichtsbeheersing en conditie van het lichaam. Gezonde huid & vacht Bevat zonnebloemolie, een natuurlijke bron van omega-6-vetzuren, biotine en zink die bijdragen aan een gezonde huid en vacht.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.