Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

103

Perfekt Broodmix wit

103
  • Prijs per kilo2,06
  • Inhoud 500 gram

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Ingredienten

Ingrediënten :TARWEMEEL, gedroogde bakkersgist, gejodeerd zout, bonenmeel, dextrose, palmolie poeder (palmolie, glucosestroop, MELKEIWIT, stablisator: E451, antiklontermiddel: E551), emulgator: E472e/E170, meelverbeteraar: ascorbinezuur. Dit product kan sporen van NOTEN bevatten


Allergenen

  • kan ei bevatten
  • bevat melk
  • kan noten bevatten
  • bevat glutenbevattende granen
  • kan soja bevatten
  • kan cacao bevatten
  • kan koriander bevatten
  • kan lupine bevatten
  • kan maïs bevatten
  • bevat peulvruchten
  • kan rogge bevatten
  • bevat tarwe
  • kan gerst bevatten
  • kan haver bevatten
  • kan spelt bevatten
  • kan lactose bevatten
  • kan amandelen bevatten
  • kan hazelnoten bevatten
  • kan walnoten bevatten

Voedingswaarde

  • per 100g
  • Energie±1484 kJ
  • Energie±350 kcal
  • Vet±2 g
  • waarvan verzadigd±0.7 g
  • waarvan enkelvoudig onverzadigd±0.3 g
  • waarvan meervoudig onverzadigd±1 g
  • Koolhydraten±67.2 g
  • waarvan suikers±2 g
  • SUGAD±0.5 g
  • Voedingsvezel±4.3 g
  • Eiwitten±13.7 g
  • Natrium±1.4 g
  • Zout±3.6 g

* aanbevolen dagelijkse hoeveelheid


Bewaarinstructies

Koel en droog bewaren. Koel, droog en donker bewaren


Bereidingsinstructies

BAKMIX WITBROOD IN DE OVEN Benodigdheden voor één wit brood (ca. 750 gram) • 1 bakblik • 1 pak broodmix en • 300 ml lauwwarm water. Bereiding in de oven: • Schud de inhoud van dit pak in een kom en voeg 300 ml lauwwarm water toe. • Kneed het deeg met de hand of met een mixer met deeghaken op de hoogste stand gedurende 5 minuten goed door tot het gemakkelijk van de kom loslaat. • Dek de kom met een theedoek af en laat het deeg bij kamertemperatuur circa 20 minuten rijzen. • Bestrooi het aanrecht met bloem. Trek het gerezen deeg op het bloem uit tot een platte lap, vouw deze in drieën dicht en druk het deeg weer plat. Rol de lap nu op ter breedte van het bakblik. • Plaats de rol van deeg vervolgens met de naad naar beneden in het ingevette bakblik. Dek het bakblik met een theedoek af en laat het deeg opnieuw, circa 45 minuten, rijzen tot het ongeveer 2 cm boven de rand van het blik uitkomt. • Daarna op een rooster onderin een voorverwarmde oven in circa 25-35 minuten gaar en bruin afbakken. De baktijd per oven kan variëren. Raadpleeg hiervoor de gebruiksaanwijzing van uw oven. • Tip: Om meer volume te krijgen, kan een hittebestendige schaal met ca. 200 ml. heet water 5 minuten voorafgaand aan het bakken in de oven gezet worden. Deze schaal met water mag tijdens het bakken blijven staan. • Afronding: Verwijder het bakblik en laat het brood op een rooster afkoelen. • Heteluchtoven: 200 ºC • Elektrische oven: 220 ºC • Gasoven: stand 5-6 Benodigdheden voor één wit brood (ca. 750 gram) • 1 broodbakmachine • 1 pak broodmix • 300 ml lauwwarm water Bereiding in de Broodbakmachine: • Schud de inhoud van dit pak in de broodbakmachine en voeg 300 ml lauwwarm water toe. • Omdat er veel verschillende typen broodbakmachines in omloop zijn, doet u er verstandig aan eerst goed de gebruiksaanwijzing van uw eigen machine te raadplegen. In zijn algemeenheid geldt dat het beste programma "normaal" gebruikt kan worden om af te bakken. • Bruiningsgraad; medium. Indien u meer of minder dan 500 gram broodmix gebruikt, is het belangrijk dat u de hoeveelheid water naar verhouding mee aangepast.


Land van oorsprong

Duitsland


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingPerfekt broodmix wit
  • Communicatie-adresAntwoordnummer 3500, 4140 VH Beesd
  • ContactnaamPerfekt

Contact-informatie

  • WebsiteWWW.PERFEKT.NL

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.