Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

075

Perfekt Cakemeel

075
  • Prijs per kilo1,50
  • Inhoud 500 gram

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Ingredienten

Ingrediënten :TARWEMEEL, TARWEZETMEEL, rijsmiddel: E450/E500, gejodeerd zout, verdikkingsmiddel: E415, aroma. Dit product kan sporen van NOTEN bevatten


Allergenen-statement

TARWEMEEL, TARWEZETMEEL


Allergenen

  • kan ei bevatten
  • kan melk bevatten
  • kan noten bevatten
  • bevat glutenbevattende granen
  • kan soja bevatten
  • kan cacao bevatten
  • kan koriander bevatten
  • kan lupine bevatten
  • kan maïs bevatten
  • kan peulvruchten bevatten
  • kan rogge bevatten
  • bevat tarwe
  • kan gerst bevatten
  • kan haver bevatten
  • kan spelt bevatten
  • kan lactose bevatten
  • kan amandelen bevatten
  • kan hazelnoten bevatten
  • kan walnoten bevatten

Voedingswaarde

  • per 100g
  • Energie±1466 kJ
  • Energie±346 kcal
  • Vet±2 g
  • waarvan verzadigd±0.6 g
  • waarvan enkelvoudig onverzadigd±0.2 g
  • waarvan meervoudig onverzadigd±1.2 g
  • Koolhydraten±69.2 g
  • waarvan suikers±0.7 g
  • SUGAD±0 g
  • waarvan polyolen±0 g
  • Voedingsvezel±4 g
  • Eiwitten±10.8 g
  • Natrium±0.68 g
  • Zout±1.7 g

* aanbevolen dagelijkse hoeveelheid


Bewaarinstructies

Koel en droog bewaren. Koel, droog en donker bewaren.


Bereidingsinstructies

Benodigdheden: • 1 cakevorm (ca. 26-28 cm) • 250 g cakemeel (Let op: de hoeveelheid meel in dit pak is voor 2 cakes!) • 200 g zachte boter of margarine • 200 g witte basterdsuiker • 3 eieren • 50 ml melk (Tip: ca. 1 Theelepel = 2 g citroensap) Bereiding in de oven: • Plaats het rooster iets onder het midden van de oven en verwarm de oven voor. • Vet de cakevorm in. • Klop de boter met de mixer in een beslagkom zacht en romig. • Voeg de basterdsuiker toe en meng het geheel tot een gladde massa. • Mix er één voor één de eieren door en klop het geheel gedurende circa 3 minuten op de hoogste stand tot een gladde massa. • Voeg 250 gram cakemeel en de melk toe (eventueel nu ook het citroensap toevoegen) en meng dit eerst ca. 1 minuut op de laagste stand en vervolgens op de hoogste stand tot een glad cakebeslag. • Vul de cakevorm met het beslag en verdeel het gelijkmatig. • Plaats de cakevorm op het rooster in het midden van de oven en bak ca. 60-70 min. De baktijd per oven kan variëren. Raadpleeg hiervoor de gebruiksaanwijzing van uw oven Tip: Prik met een satéprikker in het midden van de cake. Wanneer de prikker er droog en schoon uitkomt is de cake gaar. Afronding: Laat de cake na het bakken nog 10 minuten in de vorm, haal de cake er daarna uit en laat op een rooster afkoelen. • De cake kunt u nu naar eigen smaak garneren. • Heteluchtoven: 150 ºC • Elektrische oven: 160 ºC • Gasoven: stand 2-3


Land van oorsprong

Duitsland


Marketing informatie

voor 2 cakes.


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingPerfekt cakemeel
  • Communicatie-adresAntwoordnummer 3500, 4140 VH Beesd
  • ContactnaamPerfekt

Contact-informatie

  • WebsiteWWW.PERFEKT.NL

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.