Home Pers & nieuws

Laatste nieuws

Omzetgroei van 15% voor Jan Linders in veelbewogen 2020

11-01-2021 – Jan Linders Supermarkten heeft in het veelbewogen jaar 2020 een omzetgroei van 15% weten te realiseren. Met een focus op het bieden van een veilige en prettige omgeving om consumenten hun dagelijkse boodschappen te laten doen, werd in 2020 een omzet van ruim 524 miljoen euro (obv 53 weken) gerealiseerd versus een omzet van 457 miljoen in 2019 (obv 52 weken). Gecorrigeerd naar 52 weken, was de groei van Jan Linders 12,5% tegen een marktgroei van 8,9% volgens de cijfers van Nielsen. Jan Linders laat al jaren achtereen een sterkere groei zien dan de markt.

Lees verder

Jan Linders geeft extra cheques aan 3 goede doelen

24-12-2020 – Het Jan Linders Fonds, opgericht in 2013, heeft onlangs de mijlpaal van 1 miljoen euro aan opbrengsten bereikt. Om te vieren dat de totaalopbrengst van het Jan Linders Fonds méér dan 1 miljoen euro is, ontvangen drie goede doelen een extra mooi bedrag. De winnaars van deze bedragen werden bekend gemaakt door Theo Bovens, gouverneur van Limburg, en Leo Linders, oprichter van het Jan Linders Fonds.

Lees verder

Over ons

Jan Linders is een zelfstandige supermarktketen met 62 supermarkten in het zuidoosten van Nederland. Jan Linders heeft ruim 5.000 medewerkers, is regionaal gericht en staat voor het beste vers, klantvriendelijkheid en voordelige producten die zoveel mogelijk uit de streek komen.

Bij Jan Linders vind je alleen de beste versproducten, zoveel mogelijk uit de streek. Bereid of verbouwd door lokale telers, boeren en leveranciers die we door en door kennen, met oog voor hun product en omgeving. Jan Linders is niet voor niets door het GfK 7 keer verkozen tot Beste Vers Supermarkt van Nederland en al 15 jaar op rij de beste supermarkt in brood. Ook is Jan Linders al 7 jaar op rij de beste supermarkt in bier-en speciaalbier van Nederland.

Meer over ons

Logo's en beelden

Jan Linders logo tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail Jan linders-supermarkt.jpg tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail Jan Linders-Leo Linders.jpg
Logo Jan Linders Supermarkt - persfoto's Leo Linders
tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail-Jan Linders-servicekantoor.jpg tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail- Jan Linders-distributiecentrum.jpg tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail- Jan Linders-directie.jpg
Servicekantoor Distributiecentrum Directie