Home Pers & nieuws

Laatste nieuws

Jan Linders laat klanten nieuwe groentevlaai kiezen: aspergevlaai of komkommervlaai

19-02-2018 – Nieuw Bergen, 19 februari 2018 – Als de beste supermarkt in álle vers en met de beste bakkerij van alle Nederlandse supermarkten* wil Jan Linders klanten continu verrassen met de lekkerste versproducten. Georiënteerd op het zuiden kan het niet anders dan dat Jan Linders ook met unieke vlaaien verrast. Dit voorjaar doet Jan Linders dan ook een bijzondere toevoeging aan het vlaaienassortiment, namelijk een groentevlaai! De opties: een aspergevlaai of komkommervlaai. Welke vlaai het wordt, bepaalt de klant.

Lees verder

Hyperlokale carnavalscampagne Jan Linders laat heel het zuiden ‘plekken’

19-01-2018 – Nieuw Bergen, 19 januari 2018 – Als er één feest is dat echt lokaal gevierd wordt, waarin iedere stad en ieder dorp zijn eigen naam én gewoontes heeft, dan is het carnaval. Jan Linders begrijpt dat als geen ander en haakt daar perfect op in met haar nieuwe carnavalscampagne. In navolging van vorige jaren kunnen klanten dit jaar unieke Plekkers bemachtigen met de eigen carnavals-plaatsnaam.

Lees verder

Over ons

Jan Linders is een zelfstandige supermarktketen met 60 supermarkten in het zuidoosten van Nederland. Jan Linders heeft ruim 4.000 medewerkers, is regionaal gericht en staat voor zijn kwalitatieve assortiment, voordelige producten en klantvriendelijkheid.

De supermarktketen is jaar na jaar verkozen tot beste verssupermarkt van Nederland (Klanttevredenheidsonderzoek GfK '10, '11, '12, '13, '14, ’15 en '17), de brood- en banketafdeling heeft al jaren op rij de eerste plaats behaald. Daarnaast is Jan Linders verkozen tot klantvriendelijkste supermarkt (SAMR '15) en beste supermarkt in bier én speciaalbier (GfK '16, '17). 

Meer over ons

Logo's en beelden

Jan Linders logo tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail Jan linders-supermarkt.jpg tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail Jan Linders-Leo Linders.jpg
Logo Jan Linders Supermarkt - persfoto's Leo Linders
tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail-Jan Linders-servicekantoor.jpg tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail- Jan Linders-distributiecentrum.jpg tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail- Jan Linders-directie.jpg
Servicekantoor Distributiecentrum Directie