Home Pers & nieuws

Laatste nieuws

Jan Linders goedkoopste supermarkt van het zuiden voor basis boodschappen!

26-10-2022 – De consumentenbond deed in september van dit jaar een meting op het prijsniveau van 100 dagelijkse basis boodschappen bij de 14 grootste supermarkten in Nederland. Uit deze meting blijkt dat Jan Linders met een prijsafstand van 3% ten opzichte van het gemiddelde de goedkoopste supermarkt in het zuiden is voor basis boodschappen.

Lees verder

Jutta van Rheenen nieuwe CFO Jan Linders Supermarkten

20-09-2022 – Jan Linders Supermarkten heeft Jutta van Rheenen (41) benoemd tot nieuwe CFO. Zij start op 1 november a.s. bij de supermarktketen van het zuiden. Na een periode van samenwerken en overdracht volgt zij de huidige CFO Hans Jaspers op, die in juni jl. aankondigde begin 2023 te vertrekken bij Jan Linders.

Lees verder

Over ons

Jan Linders is een zelfstandige supermarktketen met 62 supermarkten in het zuidoosten van Nederland. Jan Linders heeft ruim 5.000 medewerkers, is regionaal gericht en staat voor het beste vers, klantvriendelijkheid en voordelige producten die zoveel mogelijk uit de streek komen.

Bij Jan Linders vind je alleen de beste versproducten, zoveel mogelijk uit de streek. Bereid of verbouwd door lokale telers, boeren en leveranciers die we door en door kennen, met oog voor hun product en omgeving. Jan Linders is niet voor niets door het GfK 7 keer verkozen tot Beste Vers Supermarkt van Nederland en al 15 jaar op rij de beste supermarkt in brood. Ook is Jan Linders al 7 jaar op rij de beste supermarkt in bier-en speciaalbier van Nederland.

Meer over ons

Logo's en beelden

Jan Linders logo tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail Jan linders-supermarkt.jpg
Logo Jan Linders Supermarkt - persfoto's
tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail-Jan Linders-servicekantoor.jpg tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail- Jan Linders-distributiecentrum.jpg
Servicekantoor Distributiecentrum