Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Pers & nieuws

Laatste nieuws

Jan Linders brengt komend carnavalsseizoen een ode aan prinsen in het zuiden

11-11-2019 – Komend carnavalsseizoen brengt Jan Linders Supermarkten een ode aan de prinsen in het zuiden. Want het zijn de prinsen (en prinsessen) die mensen samenbrengen en met carnaval de kar in hun stad, wijk of dorp trekken. Dat verdient een ode, aldus de supermarktketen uit het zuiden. Op de elfde van de elfde start Jan Linders dan ook een zoektocht naar de prinsen uit de dorpen en steden in het verzorgingsgebied om van hen een lokale prinsenposter te ontwerpen.

Lees verder

Ferry Moolenschot per 1 februari 2020 benoemd tot Algemeen Directeur

29-10-2019 – Nieuw Bergen, 29 oktober 2019 - Leo Linders, Algemeen Directeur van Jan Linders Supermarkten, heeft aangekondigd op 1 februari 2020 afscheid te zullen nemen als Algemeen Directeur van de supermarktketen uit het zuiden. Ferry Moolenschot, nu nog Directeur Operations, is door de Raad van Commissarissen vanaf die datum benoemd tot Algemeen Directeur.

Lees verder

Over ons

Jan Linders is een zelfstandige supermarktketen met 60 supermarkten in het zuidoosten van Nederland. Jan Linders heeft ruim 4.500 medewerkers, is regionaal gericht en staat voor het beste vers, klantvriendelijkheid en voordelige producten die zoveel mogelijk uit de streek komen.

Bij Jan Linders vind je alleen de beste versproducten, zoveel mogelijk uit de streek. Bereid of verbouwd door lokale telers, boeren en leveranciers die we door en door kennen, met oog voor hun product en omgeving. Jan Linders is niet voor niets door het GfK 7 keer verkozen tot Beste Vers Supermarkt van Nederland en al 14 jaar op rij de beste supermarkt in brood. Ook is Jan Linders al 7 jaar op rij de beste supermarkt in bier-en speciaalbier van Nederland.

Meer over ons

Logo's en beelden

Jan Linders logo tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail Jan linders-supermarkt.jpg tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail Jan Linders-Leo Linders.jpg
Logo Jan Linders Supermarkt - persfoto's Leo Linders
tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail-Jan Linders-servicekantoor.jpg tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail- Jan Linders-distributiecentrum.jpg tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail- Jan Linders-directie.jpg
Servicekantoor Distributiecentrum Directie