Home Pers & nieuws

Laatste nieuws

Jan Linders voor de 17e keer de beste supermarkt in brood van heel Nederland!

22-09-2021 – Jan Linders opnieuw onbetwiste winnaar in GfK Versrapport 2021 met een prominente 1e plek in brood, 2e plek in vlees en 3e plek in de categorie AGF.

Lees verder

Jan Linders bereikt mijlpaal van 100.000 Too Good To Go-maaltijdboxen (en geredde maaltijden)

14-09-2021 – Samen met alle klanten, vaste gebruikers en Too Good To Go heeft Jan Linders al méér dan 100.000 maaltijdboxen verkocht via de Too Good To Go-app! Dat betekent 100.000 geredde maaltijden en héél veel lekkere producten die een 2e kans hebben gekregen.

Lees verder

Over ons

Jan Linders is een zelfstandige supermarktketen met 62 supermarkten in het zuidoosten van Nederland. Jan Linders heeft ruim 5.000 medewerkers, is regionaal gericht en staat voor het beste vers, klantvriendelijkheid en voordelige producten die zoveel mogelijk uit de streek komen.

Bij Jan Linders vind je alleen de beste versproducten, zoveel mogelijk uit de streek. Bereid of verbouwd door lokale telers, boeren en leveranciers die we door en door kennen, met oog voor hun product en omgeving. Jan Linders is niet voor niets door het GfK 7 keer verkozen tot Beste Vers Supermarkt van Nederland en al 15 jaar op rij de beste supermarkt in brood. Ook is Jan Linders al 7 jaar op rij de beste supermarkt in bier-en speciaalbier van Nederland.

Meer over ons

Logo's en beelden

Jan Linders logo tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail Jan linders-supermarkt.jpg tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail Jan Linders-Leo Linders.jpg
Logo Jan Linders Supermarkt - persfoto's Leo Linders
tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail-Jan Linders-servicekantoor.jpg tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail- Jan Linders-distributiecentrum.jpg tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail- Jan Linders-directie.jpg
Servicekantoor Distributiecentrum Directie