Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Pers & nieuws

Laatste nieuws

Jan Linders opent compleet vernieuwde supermarkt in Panningen

06-06-2018 – Jan Linders opende vandaag na een korte verbouwing van tien dagen zijn compleet nieuwe supermarkt aan de Kepringelehof in Panningen. De supermarkt is volledig vernieuwd en ingericht volgens de nieuwe formule van de supermarktketen van het zuiden. Door producten uit de regio, het grote versaanbod én de vele aanbiedingen ervaren klanten in hun supermarkt nóg meer het ‘voordeel van het zuiden’.

Lees verder

Jan Linders opent compleet vernieuwde supermarkt in Herkenbosch

18-04-2018 – Jan Linders opende vandaag na een korte verbouwing zijn gloednieuwe supermarkt aan de Craenberglaan 13 in Herkenbosch. De supermarkt is geheel vernieuwd en volledig ingericht volgens de nieuwe formule van de supermarktketen van het zuiden. Supermarktmanager Bianca de Bruyn-Brentjens: ‘Ik ben ontzettend trots op het resultaat dat we met ons team hebben neergezet. Door producten uit de regio, het grote versaanbod en de vele aanbiedingen ervaren klanten een heuse versbeleving en nóg meer ‘het voordeel van het zuiden’. Dat mogen klanten ook verwachten van de beste supermarkt in álle vers*’.

Lees verder

Over ons

Jan Linders is een zelfstandige supermarktketen met 59 supermarkten in het zuidoosten van Nederland. Jan Linders heeft ruim 4.500 medewerkers, is regionaal gericht en staat voor het beste vers, klantvriendelijkheid en voordelige producten die zoveel mogelijk uit de streek komen.

De supermarktketen is al 7 jaar door onderzoeksbureau GfK uitgeroepen tot de beste supermarkt in vers en is sinds 5 jaar de beste bier- en speciaalbier supermarkt van Nederland. Ook de boord- en banketafdeling wordt al jarenlang betiteld als de beste van alle Nederlandse supermarkten. 

Meer over ons

Logo's en beelden

Jan Linders logo tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail Jan linders-supermarkt.jpg tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail Jan Linders-Leo Linders.jpg
Logo Jan Linders Supermarkt - persfoto's Leo Linders
tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail-Jan Linders-servicekantoor.jpg tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail- Jan Linders-distributiecentrum.jpg tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail- Jan Linders-directie.jpg
Servicekantoor Distributiecentrum Directie