Home Pers & nieuws

Laatste nieuws

Vernieuwde Jan Linders supermarkt voor Valkenburg

24-03-2021 – Op woensdag 24 maart om 9:00 uur heeft Jan Linders na een korte verbouwing een compleet vernieuwde en uitgebreidere supermarkt in Valkenburg geopend, aan het Walramplein 26. Nieuw is bijvoorbeeld De Keuken van Jan Linders. Klanten kunnen hier terecht voor vers bereide broodjes, pizza’s, maaltijden en salades. Daarnaast is de supermarkt uitgebreid met zelfscan en een Post-NL pakketpunt. Ook het parkeerdek boven de supermarkt is verbeterd met meer beschikbare en ruimere plekken voor Jan Linders klanten. Jan Linders klanten kunnen hier 1.5 uur gratis parkeren.

Lees verder

Jan Linders verkoopt als beste speciaalbiersupermarkt eenmalig en exclusief La Trappe Oak Aged

10-03-2021 – Vanaf donderdag 18 maart 2021 is in alle 62 supermarkten van Jan Linders La Trappe Oak Aged Batch 40 verkrijgbaar, een uniek speciaalbier dat éénmalig ter beschikking wordt gesteld voor verkoop in de supermarkt. De monniken van La Trappe geven klanten van Jan Linders hiermee de kans om op een toegankelijke manier kennis te maken met dit bijzondere en exclusieve speciaalbier.

Lees verder

Over ons

Jan Linders is een zelfstandige supermarktketen met 62 supermarkten in het zuidoosten van Nederland. Jan Linders heeft ruim 5.000 medewerkers, is regionaal gericht en staat voor het beste vers, klantvriendelijkheid en voordelige producten die zoveel mogelijk uit de streek komen.

Bij Jan Linders vind je alleen de beste versproducten, zoveel mogelijk uit de streek. Bereid of verbouwd door lokale telers, boeren en leveranciers die we door en door kennen, met oog voor hun product en omgeving. Jan Linders is niet voor niets door het GfK 7 keer verkozen tot Beste Vers Supermarkt van Nederland en al 15 jaar op rij de beste supermarkt in brood. Ook is Jan Linders al 7 jaar op rij de beste supermarkt in bier-en speciaalbier van Nederland.

Meer over ons

Logo's en beelden

Jan Linders logo tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail Jan linders-supermarkt.jpg tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail Jan Linders-Leo Linders.jpg
Logo Jan Linders Supermarkt - persfoto's Leo Linders
tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail-Jan Linders-servicekantoor.jpg tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail- Jan Linders-distributiecentrum.jpg tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail- Jan Linders-directie.jpg
Servicekantoor Distributiecentrum Directie