Home Pers & nieuws

Laatste nieuws

Jan Linders draagt carnaval, vastelaovend een warm hart toe en laat klanten sparen voor een gratis Sjaaláááf

24-01-2022 – Als supermarkt van het zuiden laat Jan Linders ook in 2022 zien dat, ongeacht of en hoe het wordt gevierd, carnaval, vastelaovend, altijd in ons hart zit. Klanten sparen de komende tijd voor een unieke, gratis carnavalssjaal, of te wel Sjaaláááf. Verkrijgbaar in drie varianten in de kleuren van de drie provincies waarin Jan Linders gevestigd is. Met deze campagne spoort de supermarktketen mensen uit het zuiden aan om met trots de Sjaaláááf te dragen of het raam mee te versieren. Dit zorgt voor een feestelijk straatbeeld en zo wordt het mooiste feest van het jaar toch samen gevierd.

Lees verder

Jan Linders houdt hoog omzetniveau vast in 2021 en zet in op expansie in 2022

10-01-2022 – Jan Linders Supermarkten zal medio 2023 de supermarkt aan de Wieënpassage in Blerick van Jumbo overnemen. Hierover is overeenstemming bereikt tussen beide supermarktketens. Deze overname door Jan Linders zal plaatsvinden als Jumbo zijn intrek heeft genomen in een nieuw te realiseren locatie in het centrum van Blerick. De overname is onder voorbehoud van goedkeuring door de Autoriteit Consument en Markt (ACM). Betrokken partijen maken geen financiële details bekend over de transacties.

Lees verder

Over ons

Jan Linders is een zelfstandige supermarktketen met 62 supermarkten in het zuidoosten van Nederland. Jan Linders heeft ruim 5.000 medewerkers, is regionaal gericht en staat voor het beste vers, klantvriendelijkheid en voordelige producten die zoveel mogelijk uit de streek komen.

Bij Jan Linders vind je alleen de beste versproducten, zoveel mogelijk uit de streek. Bereid of verbouwd door lokale telers, boeren en leveranciers die we door en door kennen, met oog voor hun product en omgeving. Jan Linders is niet voor niets door het GfK 7 keer verkozen tot Beste Vers Supermarkt van Nederland en al 15 jaar op rij de beste supermarkt in brood. Ook is Jan Linders al 7 jaar op rij de beste supermarkt in bier-en speciaalbier van Nederland.

Meer over ons

Logo's en beelden

Jan Linders logo tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail Jan linders-supermarkt.jpg tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail Jan Linders-Leo Linders.jpg
Logo Jan Linders Supermarkt - persfoto's Leo Linders
tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail-Jan Linders-servicekantoor.jpg tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail- Jan Linders-distributiecentrum.jpg tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail- Jan Linders-directie.jpg
Servicekantoor Distributiecentrum Directie