Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Pers & nieuws

Laatste nieuws

Jan Linders Korengoud Rijstevlaai met slagroom uitgeroepen tot Beste Product van het Jaar 2019-2020

11-12-2019 – Jan Linders Supermarkten mag het streekproduct Jan Linders Korengoud Rijstevlaai met slagroom bestempelen tot het ‘Beste Product van het Jaar 2019-2020’. Het product won de prijs niet alleen in de categorie Banket, maar werd ook verkozen tot overall winnaar van álle inzendingen die meededen aan de ‘Beste product van het jaar-verkiezing’– een bekroning naar aanleiding van de allerhoogste gemiddelde score van alle producten. Dat is vandaag bekendgemaakt tijdens een feestelijke uitreiking in Restaurant Het Bosch in Amsterdam. In de afgelopen maanden beoordeelden meer dan 37.000 consumenten 128 producten in ruim veertig categorieën.

Lees verder

Jan Linders brouwt exclusief speciaalbier met uitreisverbod

21-11-2019 – Dit jaar is Jan Linders voor de 7e keer op rij verkozen tot de Beste supermarkt in bier van Nederland. Om dit te vieren heeft de supermarktketen uit het zuiden samen met de Limburgse brouwerij Gulpener twee exclusieve bieren gebrouwen: Onze Trots Blond en Onze Trots Dubbel. De speciaalbieren zijn van en voor het Zuiden en daarom rust er een ludiek uitreisverbod op elke fles. Met een knipoog vraagt Jan Linders elke koper een eed af te leggen, waarmee hij belooft het bier enkel onder de rivieren te schenken.

Lees verder

Over ons

Jan Linders is een zelfstandige supermarktketen met 60 supermarkten in het zuidoosten van Nederland. Jan Linders heeft ruim 4.500 medewerkers, is regionaal gericht en staat voor het beste vers, klantvriendelijkheid en voordelige producten die zoveel mogelijk uit de streek komen.

Bij Jan Linders vind je alleen de beste versproducten, zoveel mogelijk uit de streek. Bereid of verbouwd door lokale telers, boeren en leveranciers die we door en door kennen, met oog voor hun product en omgeving. Jan Linders is niet voor niets door het GfK 7 keer verkozen tot Beste Vers Supermarkt van Nederland en al 14 jaar op rij de beste supermarkt in brood. Ook is Jan Linders al 7 jaar op rij de beste supermarkt in bier-en speciaalbier van Nederland.

Meer over ons

Logo's en beelden

Jan Linders logo tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail Jan linders-supermarkt.jpg tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail Jan Linders-Leo Linders.jpg
Logo Jan Linders Supermarkt - persfoto's Leo Linders
tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail-Jan Linders-servicekantoor.jpg tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail- Jan Linders-distributiecentrum.jpg tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail- Jan Linders-directie.jpg
Servicekantoor Distributiecentrum Directie