Home Pers & nieuws

Laatste nieuws

Jan Linders introduceert nieuwe huisstijl in vernieuwde supermarkt in Gennep

21-02-2018 – Nieuw Bergen, 21 februari 2018 – Vandaag opende Leo Linders van Jan Linders Supermarkten na een korte verbouwing een gloednieuwe supermarkt in het Limburgse Gennep. De supermarkt is volledig ingericht volgens de nieuwste formule van de supermarktketen uit het zuiden, waarbij een centrale rol is weggelegd voor de versafdelingen en de consument nog meer winkelgemak ervaart. Deze heropening is extra bijzonder, omdat Jan Linders in deze supermarkt een geheel vernieuwde huisstijl introduceert. Middels de nieuwe instore signing en gevelsigning wordt nog meer invulling gegeven aan waar Jan Linders voor staat: regionaal, focus op vers en klantgericht.

Lees verder

Jan Linders laat klanten nieuwe groentevlaai kiezen: aspergevlaai of komkommervlaai

19-02-2018 – Nieuw Bergen, 19 februari 2018 – Als de beste supermarkt in álle vers en met de beste bakkerij van alle Nederlandse supermarkten* wil Jan Linders klanten continu verrassen met de lekkerste versproducten. Georiënteerd op het zuiden kan het niet anders dan dat Jan Linders ook met unieke vlaaien verrast. Dit voorjaar doet Jan Linders dan ook een bijzondere toevoeging aan het vlaaienassortiment, namelijk een groentevlaai! De opties: een aspergevlaai of komkommervlaai. Welke vlaai het wordt, bepaalt de klant.

Lees verder

Over ons

Jan Linders is een zelfstandige supermarktketen met 60 supermarkten in het zuidoosten van Nederland. Jan Linders heeft ruim 4.000 medewerkers, is regionaal gericht en staat voor zijn kwalitatieve assortiment, voordelige producten en klantvriendelijkheid.

De supermarktketen is jaar na jaar verkozen tot beste verssupermarkt van Nederland (Klanttevredenheidsonderzoek GfK '10, '11, '12, '13, '14, ’15 en '17), de brood- en banketafdeling heeft al jaren op rij de eerste plaats behaald. Daarnaast is Jan Linders verkozen tot klantvriendelijkste supermarkt (SAMR '15) en beste supermarkt in bier én speciaalbier (GfK '16, '17). 

Meer over ons

Logo's en beelden

Jan Linders logo tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail Jan linders-supermarkt.jpg tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail Jan Linders-Leo Linders.jpg
Logo Jan Linders Supermarkt - persfoto's Leo Linders
tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail-Jan Linders-servicekantoor.jpg tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail- Jan Linders-distributiecentrum.jpg tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail- Jan Linders-directie.jpg
Servicekantoor Distributiecentrum Directie