Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Pers & nieuws

Laatste nieuws

Jan Linders voor de 15e keer de Beste supermarkt in Brood van heel Nederland!

22-09-2020 – Jan Linders Supermarkten is door onderzoeksbureau GfK uitgeroepen tot de Beste supermarkt in Brood. Dit werd vanochtend via het GfK Versrapport 2020 bekend gemaakt. Bij dit rapport wordt gekeken naar de waardering van consumenten voor de broodafdeling van supermarkten. Voor de 15e keer voert de supermarktketen van het zuiden met een rapportcijfer van 7,65 de ranglijst aan.

Lees verder

Jan Linders opent nieuwe supermarkt in Wageningen

09-09-2020 – Op woensdag 9 september heeft Jan Linders een compleet nieuwe supermarkt geopend in Wageningen, aan de Nobelweg 2A. Jan Linders is een familiebedrijf met 62 supermarkten en staat voor het beste vers, klantvriendelijkheid, sterke aanbiedingen en lokale betrokkenheid.

Lees verder

Over ons

Jan Linders is een zelfstandige supermarktketen met 62 supermarkten in het zuidoosten van Nederland. Jan Linders heeft ruim 5.000 medewerkers, is regionaal gericht en staat voor het beste vers, klantvriendelijkheid en voordelige producten die zoveel mogelijk uit de streek komen.

Bij Jan Linders vind je alleen de beste versproducten, zoveel mogelijk uit de streek. Bereid of verbouwd door lokale telers, boeren en leveranciers die we door en door kennen, met oog voor hun product en omgeving. Jan Linders is niet voor niets door het GfK 7 keer verkozen tot Beste Vers Supermarkt van Nederland en al 15 jaar op rij de beste supermarkt in brood. Ook is Jan Linders al 7 jaar op rij de beste supermarkt in bier-en speciaalbier van Nederland.

Meer over ons

Logo's en beelden

Jan Linders logo tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail Jan linders-supermarkt.jpg tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail Jan Linders-Leo Linders.jpg
Logo Jan Linders Supermarkt - persfoto's Leo Linders
tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail-Jan Linders-servicekantoor.jpg tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail- Jan Linders-distributiecentrum.jpg tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail- Jan Linders-directie.jpg
Servicekantoor Distributiecentrum Directie