Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Pers & nieuws

Laatste nieuws

Mede dankzij Jan Linders’ klanten recordopbrengst regionale actie ‘Samen voor de Voedselbank’

14-12-2018 – Jan Linders heeft de afgelopen weken al zijn 59 supermarkten ingezet als inzamelpunt voor de grootschalige actie ‘Samen voor de Voedselbank’. De actie voor de regionale voedselbanken is een initiatief van regionale omroepen L1 en Omroep Brabant en heeft als doel zo veel mogelijk lang houdbare producten in te zamelen. Bij deze actie zijn er in Limburg een recordaantal lang houdbare producten ingezameld. Na 9 dagen is zijn er totaal 346.971 producten ingezameld, met een totaalwaarde van 636.313 euro.

Lees verder

Jan Linders neemt EMTÉ Nederweert over

11-12-2018 – Nieuw Bergen, 11 december 2018 – Jan Linders Supermarkten zal in het voorjaar van 2019 de EMTÉ supermarkt in Nederweert overnemen. Hierover is overeenstemming bereikt met de huidige exploitant van de winkel. Na de overname zullen de huidige Jan Linders-supermarkt aan de Lambertushof en de nieuw verworven supermarkt worden samengevoegd tot één Jan Linders supermarkt aan de Burgemeester Hobusstraat.

Lees verder

Over ons

Jan Linders is een zelfstandige supermarktketen met 59 supermarkten in het zuidoosten van Nederland. Jan Linders heeft ruim 4.500 medewerkers, is regionaal gericht en staat voor het beste vers, klantvriendelijkheid en voordelige producten die zoveel mogelijk uit de streek komen.

De supermarktketen is al 7 jaar door onderzoeksbureau GfK uitgeroepen tot de beste supermarkt in vers en is sinds 5 jaar de beste bier- en speciaalbier supermarkt van Nederland. Ook de boord- en banketafdeling wordt al jarenlang betiteld als de beste van alle Nederlandse supermarkten. 

Meer over ons

Logo's en beelden

Jan Linders logo tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail Jan linders-supermarkt.jpg tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail Jan Linders-Leo Linders.jpg
Logo Jan Linders Supermarkt - persfoto's Leo Linders
tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail-Jan Linders-servicekantoor.jpg tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail- Jan Linders-distributiecentrum.jpg tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail- Jan Linders-directie.jpg
Servicekantoor Distributiecentrum Directie