Home Pers & nieuws

Laatste nieuws

Jan Linders opent compleet vernieuwde supermarkt in Herkenbosch

18-04-2018 – Jan Linders opende vandaag na een korte verbouwing zijn gloednieuwe supermarkt aan de Craenberglaan 13 in Herkenbosch. De supermarkt is geheel vernieuwd en volledig ingericht volgens de nieuwe formule van de supermarktketen van het zuiden. Supermarktmanager Bianca de Bruyn-Brentjens: ‘Ik ben ontzettend trots op het resultaat dat we met ons team hebben neergezet. Door producten uit de regio, het grote versaanbod en de vele aanbiedingen ervaren klanten een heuse versbeleving en nóg meer ‘het voordeel van het zuiden’. Dat mogen klanten ook verwachten van de beste supermarkt in álle vers*’.

Lees verder

Jan Linders opent geheel vernieuwde supermarkt in Wijchen

14-03-2018 – Jan Linders opende vandaag, na een korte verbouwing, zijn geheel vernieuwde supermarkt aan de Homberg 2527 in Wijchen. De supermarkt is geheel vernieuwd en volledig ingericht volgens de nieuwe formule van de supermarktketen van het zuiden. Door het grote versaanbod, producten uit de regio en de vele aanbiedingen ervaren klanten in de vernieuwde supermarkt nog meer ‘het voordeel van het zuiden’.

Lees verder

Over ons

Jan Linders is een zelfstandige supermarktketen met 60 supermarkten in het zuidoosten van Nederland. Jan Linders heeft ruim 4.000 medewerkers, is regionaal gericht en staat voor zijn kwalitatieve assortiment, voordelige producten en klantvriendelijkheid.

De supermarktketen is jaar na jaar verkozen tot beste verssupermarkt van Nederland (Klanttevredenheidsonderzoek GfK '10, '11, '12, '13, '14, ’15 en '17), de brood- en banketafdeling heeft al jaren op rij de eerste plaats behaald. Daarnaast is Jan Linders verkozen tot klantvriendelijkste supermarkt (SAMR '15) en beste supermarkt in bier én speciaalbier (GfK '16, '17). 

Meer over ons

Logo's en beelden

Jan Linders logo tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail Jan linders-supermarkt.jpg tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail Jan Linders-Leo Linders.jpg
Logo Jan Linders Supermarkt - persfoto's Leo Linders
tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail-Jan Linders-servicekantoor.jpg tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail- Jan Linders-distributiecentrum.jpg tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail- Jan Linders-directie.jpg
Servicekantoor Distributiecentrum Directie