Home Pers & nieuws

Laatste nieuws

Financieel directeur Hans Jaspers kondigt vertrek aan bij Jan Linders Supermarkten

07-06-2022 – Hans Jaspers, financieel directeur bij Jan Linders Supermarkten, heeft aangekondigd begin 2023 afscheid te gaan nemen van de supermarktketen uit het zuiden. Hij vindt het tijd voor nieuwe inzichten en ervaringen, voor zowel de organisatie als voor hemzelf. Jaspers is sinds 2011 lid van de directie en sinds 2005 werkzaam bij het bedrijf. Jan Linders oriënteert zich de komende tijd op zijn opvolging.

Lees verder

Jan Linders opent compleet nieuwe supermarkt in Wanssum

23-05-2022 – Op maandag 23 mei om 9.00 uur heeft Jan Linders een compleet nieuwe supermarkt geopend aan de Burgemeester de Weichshavenstraat 1. De claim van Jan Linders ‘Het voordeel van het zuiden’ wordt in de nieuwe supermarkt onder andere waargemaakt middels wekelijks sterke acties, de beste bakkerij-afdeling van Nederland, het lekkerste vers uit eigen streek én klantgerichte medewerkers.

Lees verder

Over ons

Jan Linders is een zelfstandige supermarktketen met 62 supermarkten in het zuidoosten van Nederland. Jan Linders heeft ruim 5.000 medewerkers, is regionaal gericht en staat voor het beste vers, klantvriendelijkheid en voordelige producten die zoveel mogelijk uit de streek komen.

Bij Jan Linders vind je alleen de beste versproducten, zoveel mogelijk uit de streek. Bereid of verbouwd door lokale telers, boeren en leveranciers die we door en door kennen, met oog voor hun product en omgeving. Jan Linders is niet voor niets door het GfK 7 keer verkozen tot Beste Vers Supermarkt van Nederland en al 15 jaar op rij de beste supermarkt in brood. Ook is Jan Linders al 7 jaar op rij de beste supermarkt in bier-en speciaalbier van Nederland.

Meer over ons

Logo's en beelden

Jan Linders logo tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail Jan linders-supermarkt.jpg
Logo Jan Linders Supermarkt - persfoto's
tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail-Jan Linders-servicekantoor.jpg tl_files/images/Logo's en beeldmateriaal/thumbnail- Jan Linders-distributiecentrum.jpg
Servicekantoor Distributiecentrum