Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Pers & nieuws Pers & Nieuws Archief

Juli 2014

Jan Linders Facebook-fan wint allereerste kratje Nederlandse sperziebonen

08-07-2014 – Jan Linders supermarkten heeft versproducten uit de regio hoog in het vaandel staan. Daarom wil de supermarktketen de komst van de nieuwe oogst Nederlandse sperziebonen niet zomaar voorbij laten gaan. Op maandag 30 juni mocht Jan Linders Facebook-fan Charlotte Janssen het allereerste kratje sperziebonen in ontvangst nemen.

Lees verder

Dorpsbewoners Liessel blij met ‘hun’ splinternieuwe Jan Linders

08-07-2014 – In grote getale kwamen de bewoners van Liessel op 3 juli naar de heropening van de nieuwe Jan Linders supermarkt in het dorp. Om 9.00 uur werd het lint doorgeknipt door de heer Pieter Pennings, een van de oudste en meest trouwe klanten van Jan Linders. De 92-jarige Liessenaar werd hierbij ondersteund door burgemeester Mak, Leo Linders en supermarktmanager Wilfred Buskermolen, onder aanmoediging van groep 3 van basisschool De Zonnebloem.

Lees verder