Home Pers & nieuws Pers & Nieuws Archief

November 2017

Jan Linders opent hernieuwde verssupermarkt in Geleen

29-11-2017 – Jan Linders opende vandaag, na een korte verbouwing, zijn hernieuwde supermarkt aan Markt 101A in Geleen. De supermarkt is geheel vernieuwd en volledig ingericht volgens de nieuwe formule van de supermarktketen uit het zuiden. ‘Het voordeel van het zuiden” wordt in de vernieuwde supermarkt nog meer ervaren door het grote versaanbod, de producten uit eigen regio én de vele aanbiedingen.

Lees verder

Jan Linders verzorgt Meet & Greet Dylan Haegens na succesvolle Nature Spotters campagne

24-11-2017 – Op 9 november jongstleden ontving Jan Linders Venray veertig enthousiaste kids in hun supermarkt. Aanleiding was de enorm succesvolle Nature Spotters spaarcampagne van Jan Linders Supermarkten, waarbij ruim 35.000 kinderen uit Limburg, Noord-Brabant en Gelderland aan het verzamelen sloegen en hun verzameling insecten en beestjes uit het zuiden van het land compleet wilden maken. Een onderdeel van de actie was het vinden van de ‘Gouden Spotti’ in een van de natuurgebieden die het zuiden rijk is. Kinderen die op expeditie gingen maakten kans op een exclusieve Meet & Greet voor hun klas met de bekende Venrayse YouTuber Dylan Haegens.

Lees verder

60e supermarkt van Jan Linders geopend in Melick

15-11-2017 – Op 15 november 2017 opende Jan Linders na een korte verbouwing een gloednieuwe Jan Linders supermarkt in het Limburgse Melick. Het pand is grondig gerenoveerd en uitgebreid. De supermarkt is volledig ingericht volgens de nieuwste formule van de supermarktketen uit het zuiden, waarbij de focus ligt op de versafdelingen. Met de opening in Melick realiseert Jan Linders zijn 60e supermarkt. Daarmee breidt de supermarktketen zijn winkelbestand, in lijn met de groeistrategie, verder uit.

Lees verder

Jan Linders opent supermarkt in Amstenrade

10-11-2017 – Jan Linders opende vandaag na een korte verbouwing een gloednieuwe Jan Linders supermarkt in Amstenrade. Het pand is grondig gerenoveerd en volledig ingericht volgens de nieuwste formule van de supermarktketen uit het zuiden. De claim van Jan Linders ‘het voordeel van het zuiden’ komt in de nieuwe supermarkt goed terug middels prachtige streekproducten en een focus op versproducten.

Lees verder