Home Pers & nieuws Pers & Nieuws Archief

September 2020

Jan Linders voor de 15e keer de Beste supermarkt in Brood van heel Nederland!

22-09-2020 – Jan Linders Supermarkten is door onderzoeksbureau GfK uitgeroepen tot de Beste supermarkt in Brood. Dit werd vanochtend via het GfK Versrapport 2020 bekend gemaakt. Bij dit rapport wordt gekeken naar de waardering van consumenten voor de broodafdeling van supermarkten. Voor de 15e keer voert de supermarktketen van het zuiden met een rapportcijfer van 7,65 de ranglijst aan.

Lees verder

Vernieuwde Jan Linders supermarkt voor Brunssum

22-09-2020 – Op woensdag 28 oktober om 9.00 uur heeft Jan Linders na een korte verbouwing een compleet vernieuwde en uitgebreidere supermarkt in Brunssum geopend, aan de Kerkstraat 40. Nieuw is bijvoorbeeld De Keuken van Jan Linders. Klanten kunnen hier terecht voor lekkere vers bereide broodjes, pizza’s, maaltijden en salades. Daarnaast is de supermarkt uitgebreid met een slijterij, zelfscankassa’s en een Post-NL pakketpunt.

Lees verder

Jan Linders opent nieuwe supermarkt in Wageningen

09-09-2020 – Op woensdag 9 september heeft Jan Linders een compleet nieuwe supermarkt geopend in Wageningen, aan de Nobelweg 2A. Jan Linders is een familiebedrijf met 62 supermarkten en staat voor het beste vers, klantvriendelijkheid, sterke aanbiedingen en lokale betrokkenheid.

Lees verder