Home Pers & nieuws Pers & Nieuws Archief

Maart 2018

Jan Linders opent geheel vernieuwde supermarkt in Wijchen

14-03-2018 – Jan Linders opende vandaag, na een korte verbouwing, zijn geheel vernieuwde supermarkt aan de Homberg 2527 in Wijchen. De supermarkt is geheel vernieuwd en volledig ingericht volgens de nieuwe formule van de supermarktketen van het zuiden. Door het grote versaanbod, producten uit de regio en de vele aanbiedingen ervaren klanten in de vernieuwde supermarkt nog meer ‘het voordeel van het zuiden’.

Lees verder

Klanten Jan Linders kiezen aspergevlaai als bijzondere nieuwkomer in vlaaienassortiment

13-03-2018 – Nieuw Bergen, 12 maart 2018 – Jan Linders doet volgende week een bijzondere toevoeging aan zijn vlaaienassortiment: een hartige aspergevlaai. Dit doet de supermarktketen op advies van échte vlaaikenners, de eigen klanten. Eind februari vroeg Jan Linders welke groentevlaai zij het liefst zouden terugzien in het assortiment: een hartige asperge- of frisse komkommervlaai. Met 63% werd de aspergevlaai de winnaar. Commercieel directeur Chantal de Rijk-Bex is blij met de uitslag: ‘Als de beste in álle vers willen wij onze klant continu verrassen met unieke versproducten, die perfect passen bij de smaak van het zuiden. De asperge is een van de mooiste producten waar onze streek bekend om staat en die wordt nu verwerkt in een hartige vlaai. Perfect voor bij de paasbrunch.’

Lees verder

Reactie op eenmalige verkoop Westvleteren trappist

09-03-2018 – Nieuw Bergen, 9 maart 2018 – Jan Linders supermarkten heeft op donderdag 8 maart eenmalig Westvleteren bier in haar supermarkten verkocht. Dit is gedaan om klanten te bedanken voor het feit dat Jan Linders voor de 5e keer op rij door het consumentenpanel van GfK is verkozen tot de beste supermarkt in speciaalbier. Door deze eenmalige verkoop heeft Jan Linders de consument in het zuiden van Nederland kennis willen laten maken met dit mooie bier. Westvleteren staat onder bierliefhebbers bekend als het beste bier ter wereld en is de enige trappist die Jan Linders niet in haar assortiment heeft.

Lees verder