Home Pers & nieuws Pers & Nieuws Archief

Januari 2016

Jan Linders Kerkrade verruilt Marktstraat voor Albert Heijn pand aan Carboonplein

28-01-2016 – Jan Linders kondigde vorig jaar aan het pand aan de Marktstraat te zullen sluiten. De supermarktketen zet haar bestaan in de Limburgse stad voort aan het Carboonplein. 'Deze overname biedt de kans om onze nieuwe formule in al zijn facetten aan de inwoners van Kerkrade te presenteren ', aldus Leo Linders, algemeen directeur. En dat gebeurt met een supersnelle verbouwing vanaf 5 maart, dan sluiten de beide panden.

Lees verder

2015 recordjaar voor Jan Linders Fonds: 220.568 euro aan donaties voor lokale goede doelen

28-01-2016 – Met dank aan de klanten van Jan Linders is in 2015 de opbrengst van het Jan Linders Fonds meer dan verdubbeld ten opzichte van het jaar ervoor. Er werd maar liefst 220.568 euro geschonken aan de lokale goede doelen die het fonds vertegenwoordigt. Dit bedrag is opgehaald met verschillende fondsenwervende activiteiten die door de supermarkten en goede doelen georganiseerd werden.

Lees verder

Trots op je woonplaats met de unieke carnavalssjaals van Jan Linders

19-01-2016 – Als dé supermarktketen van het zuiden koestert Jan Linders de carnavalstraditie. Tijdens grote carnavalsevenementen laten de zuiderlingen met grote plaatsnaamborden zien waar ze vandaan komen. Jan Linders haakt hierop in met unieke ‘plaatsnaamsjaals’.

Lees verder

De beste Jan Linders supermarkt staat in Venray

11-01-2016 – Tijdens de jaarlijkse interne winkelwedstrijd is de Jan Linders supermarkt in Venray uitgeroepen tot ‘Beste Jan Linders supermarkt’. De medewerkers mochten de prijs in ontvangst nemen door de goede sfeer, uitstraling en beleving die zij neerzetten in hun supermarkt. Maar met name het enthousiasme en de toewijding van de medewerkers worden door de jury geroemd. ‘Een echt winnaarsteam!’, aldus Leo Linders, algemeen directeur.

Lees verder

Veiligheidswaarschuwing Onze Trots Konijn op Limburgse wijze

06-01-2016 – Enkele verpakkingen Onze Trots Konijn op Limburgse wijze pak 1000 gram met houdbaarheidsdatum 23-02-2016 bevatten niet gegaarde konijnenbouten.

Lees verder