Home Pers & nieuws Pers & Nieuws Archief

Oktober 2019

Ferry Moolenschot per 1 februari 2020 benoemd tot Algemeen Directeur

29-10-2019 – Nieuw Bergen, 29 oktober 2019 - Leo Linders, Algemeen Directeur van Jan Linders Supermarkten, heeft aangekondigd op 1 februari 2020 afscheid te zullen nemen als Algemeen Directeur van de supermarktketen uit het zuiden. Ferry Moolenschot, nu nog Directeur Operations, is door de Raad van Commissarissen vanaf die datum benoemd tot Algemeen Directeur.

Lees verder

Consumenten willen meer streekproducten in de schappen

23-10-2019 – Er is een grote behoefte aan streekproducten in de supermarkt, zo blijkt uit nieuw onderzoek van supermarktketen Jan Linders onder consumenten. Ruim driekwart van de Nederlanders (81%) koopt het liefst streekproducten in de supermarkt. Consumenten in het zuiden van het land hebben zelfs een nog grotere voorkeur voor streekproducten (83%). Voor Jan Linders de reden om onder de noemer ‘De Zachte G weken’ extra aandacht te schenken aan producten uit de streek.

Lees verder

Vernieuwde Jan Linders supermarkt voor Roermond

02-10-2019 – Woensdag 2 oktober om 9.00 uur heropende Jan Linders na een korte verbouwing een geheel vernieuwde supermarkt aan de Kasteel Hornstraat in Roermond. De supermarkt is geheel vernieuwd en volledig ingericht volgens de nieuwste formule-uitgangspunten van de supermarktketen van het zuiden.

Lees verder