Home Pers & nieuws Pers & Nieuws Archief

December 2016

Konijnenvlees en dierenwelzijn – Jan Linders werkt samen met de sector aan verduurzaming

15-12-2016 – Jan Linders Supermarkten werkt continu aan het verduurzamen van het vleesassortiment. Dat betekent dat we ernaar streven vleesproducten met Beter Leven Keurmerk aan te bieden. Dat heeft altijd onze voorkeur en geldt ook voor konijnenvlees. Dit betekent dat zodra er voldoende konijnenvlees met Beter Leven Keurmerk beschikbaar is, we hier op zullen overstappen.

Lees verder

Volop winkelcomfort in de nieuwe Jan Linders supermarkt in Tienray

08-12-2016 – Op woensdag 7 december opende Jan Linders zijn nieuwste supermarkt in een van de kleinste dorpen van het zuiden, Tienray. De supermarktketen verliet het oude pand en realiseerde een grote nieuwe supermarkt van 1100 vierkante meter aan de Boerenovenweg. Grote dank gaat uit naar Ivo van Summeren die zich als bestuurslid van de dorpsraad Tienray hard maakte voor een grotere en meer geschikte locatie voor de Jan Linders supermarkt, die in zijn ogen een zeer belangrijke voorziening is voor de inwoners van Tienray. Leo Linders, algemeen directeur Jan Linders: ‘De kans die we hier gekregen hebben, is fantastisch!

Lees verder

Jan Linders trekt drie(!) sterrenkoks aan voor Kerst

01-12-2016 – Jan Linders gaat een samenwerking aan met drie sterrenkoks uit de eigen streek. René Brienen van restaurant Brienen aan de Maas in Well was ook vorig jaar al nauw betrokken bij het tot stand komen van het kerstmagazine van de supermarktketen, daar worden nu Jan Marrees en Bas van Kranen aan toegevoegd.

Lees verder

Jan Linders komt in actie voor regionale voedselbanken

01-12-2016 – Jan Linders zet al zijn supermarkten in als inleverpunt voor de grootschalige actie ‘Samen voor de Voedselbank’ van omroep L1. Deze campagne loopt van 5 t/m 15 december en heeft als doel zo veel mogelijk houdbare producten in te zamelen voor de voedselbanken. Als regionaal familiebedrijf draagt Jan Linders deze campagne een warm hart toe: ‘We werken al jarenlang samen met de voedselbanken, dat past bij ons DNA. En daarom komt ons hele bedrijf in actie!’ aldus Leo Linders, algemeen directeur.

Lees verder

Jan Linders zet negenendertig jubilarissen in het zonnetje

01-12-2016 – Op zaterdag 12 november heeft Jan Linders supermarkten maar liefst negenendertig medewerkers in het zonnetje gezet in de Evenementenhal te Venray. Deze medewerkers zijn tijdens de jaarlijkse jubileumreceptie warm onthaald door meer dan duizend familieleden, vrienden en collega’s ter ere van hun 25 of zelfs 40 trouwe dienstjaren.

Lees verder