Home Pers & nieuws Pers & Nieuws Archief

Februari 2018

Klanten profiteren van uniek hoge korting

26-02-2018 – Nieuw Bergen, 26 februari 2018 – Terwijl de kou Nederland heeft overgenomen, kijkt iedereen reikhalzend uit naar het voorjaar met aangename temperaturen en een reeks aan extra vrije dagen. Jan Linders speelt hier op in met de nieuwe spaarcampagne die maandag 26 februari in samenwerking met Attractiepark Toverland van start gaat. Klanten van de supermarktketen uit het zuiden kunnen sparen voor 10 euro korting op hun entreeticket voor het attractiepark in Sevenum. Dat is bijna 55% korting op een kinderticket en 35% op een ticket voor volwassenen, een korting die in deze periode nergens anders te verkrijgen is. Met deze spaaractie vinden twee sterke merken uit het zuiden elkaar.

Lees verder

Jan Linders introduceert nieuwe huisstijl in vernieuwde supermarkt in Gennep

21-02-2018 – Nieuw Bergen, 21 februari 2018 – Vandaag opende Leo Linders van Jan Linders Supermarkten na een korte verbouwing een gloednieuwe supermarkt in het Limburgse Gennep. De supermarkt is volledig ingericht volgens de nieuwste formule van de supermarktketen uit het zuiden, waarbij een centrale rol is weggelegd voor de versafdelingen en de consument nog meer winkelgemak ervaart. Deze heropening is extra bijzonder, omdat Jan Linders in deze supermarkt een geheel vernieuwde huisstijl introduceert. Middels de nieuwe instore signing en gevelsigning wordt nog meer invulling gegeven aan waar Jan Linders voor staat: regionaal, focus op vers en klantgericht.

Lees verder

Jan Linders laat klanten nieuwe groentevlaai kiezen: aspergevlaai of komkommervlaai

19-02-2018 – Nieuw Bergen, 19 februari 2018 – Als de beste supermarkt in álle vers en met de beste bakkerij van alle Nederlandse supermarkten* wil Jan Linders klanten continu verrassen met de lekkerste versproducten. Georiënteerd op het zuiden kan het niet anders dan dat Jan Linders ook met unieke vlaaien verrast. Dit voorjaar doet Jan Linders dan ook een bijzondere toevoeging aan het vlaaienassortiment, namelijk een groentevlaai! De opties: een aspergevlaai of komkommervlaai. Welke vlaai het wordt, bepaalt de klant.

Lees verder