Home Pers & nieuws Pers & Nieuws Archief

Februari 2017

Bouw tijdelijke supermarkt in volle gang

24-02-2017 – Jan Linders opent in de week van 20 maart aanstaande haar nieuwe -tijdelijke-supermarkt aan de Frankrijkstraat 2 in Lent. Het bestaande pand brandde afgelopen nieuwjaarsnacht volledig uit. Minder dan drie maanden later staat er een tijdelijk winkelpand dat niet onderdoet voor de supermarkt die de klanten in Lent gewend zijn.

Lees verder

Jan Linders trakteert heel Tienray op optocht-snack

23-02-2017 – Inwoners van Tienray krijgen tijdens de carnavalsoptocht op maandag 27 februari GRATIS een broodje frikandel van supermarkt Jan Linders. De klanten van de vestiging aldaar zorgde er als eerste voor dat alle carnavalsspeldjes van de supermarktketen in hun dorp uitverkocht waren. Daarmee winnen zij een gratis optocht-snack voor het hele dorp.

Lees verder

Jan Linders wint Ere-Lambieck 2017

21-02-2017 – Supermarkt maakt fout van vorig jaar goed met lokale carnavals-speldjes Jan Linders Supermarkten is vanwege haar ‘sjaaldebakel’ in 2016 maandagavond onderscheiden met de Ere-Lambieck 2017. De prijs wordt uitgereikt aan een organisatie die het afgelopen jaar een ‘stomme’ fout heeft begaan waar later hartelijk om gelachen kan worden. De supermarktketen liet vorig jaar ruim tweehonderd verschillende sjaals met carnavals-plaatsnamen uit het zuiden maken, maar elf daarvan bleken per abuis met spelfouten gedrukt te zijn.

Lees verder