Home Pers & nieuws Pers & Nieuws Archief

November 2014

Update vogelgriep: eieren en kip eten is veilig!

24-11-2014 – Sinds afgelopen zondag gelden er aangepaste regelingen als gevolg van de uitbraak van de vogelgriep. Het beeld van de vogelgriep is niet stabiel en dat betekent dat de veiligheidsmaatregelen niet kunnen worden losgelaten. Om de gevolgen enigszins te verlichten wordt Nederland opgedeeld in 4 regio’s, waar tussen de contacten tot een minimum worden beperkt.

Lees verder

Uitbraak vogelgriep in Utrechtse Hekendorp

17-11-2014 – In de media heeft u wellicht vernomen dat er een besmettelijke variant van vogelgriep geconstateerd is in het Utrechtse Hekendorp. Wij willen u informeren dat het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) aangeeft dat de consumptie van eieren en pluimveevlees in relatie tot het virus geen gevaar oplevert voor de volksgezondheid. Wij kunnen u bovendien melden dat alle kipproducten en eieren die u bij Jan Linders supermarkten aantreft buiten het vervoersverbod vallen.

Lees verder

Jan Linders huldigt jubilarissen

14-11-2014 – Op 8 november heeft Jan Linders supermarkten maar liefst eenendertig medewerkers in het zonnetje gezet in de Evenementenhal te Venray. Deze medewerkers zijn tijdens de jaarlijkse jubileumreceptie warm onthaald door maar liefst 800 familieleden, vrienden en collega’s ter ere van hun 25 trouwe dienstjaren. Voor de eerste keer vierde een van de medewerkers zelfs haar 40-jarig jubileum.

Lees verder