Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Pers & nieuws Pers & Nieuws Archief

Juli 2015

Run op startbewijzen Jan Linders Niersdal Survival Run op 13 september

27-07-2015 – Op 13 september vindt in Gennep de vijfde Jan Linders Niersdal Survival Run plaats. 1500 deelnemers overwinnen die dag 39 hindernissen op een parcours van 5 of 8 km in het Niersdal. Inmiddels heeft de 1000ste deelnemer zich ingeschreven. Dit record viert de organisatie met Jans van Bergen, één van de deelnemers. Jan Linders verblijdde haar met een boodschappencheque ter waarde van 100 euro.

Lees verder

Jan Linders Facebook-fan wint allereerste kratje Nederlandse sperziebonen

08-07-2015 – Jan Linders supermarkten heeft versproducten uit de regio hoog in het vaandel staan. Daarom wil de supermarktketen de komst van de nieuwe oogst Nederlandse sperziebonen niet zomaar voorbij laten gaan. Op vrijdag 3 juli mocht Jan Linders Facebook-fan Patricia Wijntjes het allereerste kratje sperziebonen uit Ottersum in ontvangst nemen.

Lees verder