Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Pers & nieuws Pers & Nieuws Archief

September 2015

Jan Linders heeft het beste Vers van Nederland

18-09-2015 – Jan Linders supermarkten is voor de zesde keer op rij gekozen als dé Verskampioen van Nederland. Dit betekent dat de supermarktketen het hoogst scoort op álle versafdelingen: aardappelen, groente en fruit, vers vlees en brood.

Lees verder

Hertog Jan brouwt exclusief bier voor Jan Linders

04-09-2015 – Jan Linders gaat als enige supermarktketen in Nederland het zeer gelimiteerde HJA15/1 Ongekend van Hertog Jan verkopen. Van het speciaalbier wordt slechts één ketel gebrouwen, speciaal voor Jan Linders, omdat de supermarktketen zich al drie jaar op rij de Beste Speciaalbier Supermarkt van Nederland mag noemen.

Lees verder