Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Pers & nieuws Pers & Nieuws Archief

September 2020

Jan Linders voor de 15e keer de Beste supermarkt in Brood van heel Nederland!

22-09-2020 – Jan Linders Supermarkten is door onderzoeksbureau GfK uitgeroepen tot de Beste supermarkt in Brood. Dit werd vanochtend via het GfK Versrapport 2020 bekend gemaakt. Bij dit rapport wordt gekeken naar de waardering van consumenten voor de broodafdeling van supermarkten. Voor de 15e keer voert de supermarktketen van het zuiden met een rapportcijfer van 7,65 de ranglijst aan.

Lees verder

Jan Linders opent nieuwe supermarkt in Wageningen

09-09-2020 – Op woensdag 9 september heeft Jan Linders een compleet nieuwe supermarkt geopend in Wageningen, aan de Nobelweg 2A. Jan Linders is een familiebedrijf met 62 supermarkten en staat voor het beste vers, klantvriendelijkheid, sterke aanbiedingen en lokale betrokkenheid.

Lees verder